Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεμένα κρατά ο «Ηφαιστίων» τα  πλοία - Διακοπές ρεύματος και προβλήματα σε αρκετές περιοχές

Δεμένα κρατά ο «Ηφαιστίων» τα πλοία – Διακοπές ρεύματος και προβλήματα σε αρκετές περιοχές

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο. Ο «Ηφαιστίων» εκτός από τα προβλήματα στην ακτοπλοΐα και το οδικό δίκτυο προκάλεσε διακοπες ρεύματος σε αρκετές περιοχές.

Δεμένα κρατά τα πλοία στα λιμάνια ο «Ηφαιστίων». Η κακοκαιρία εκτός από τα προβλήματα που έχει προκαλέσει σε ακτοπλοΐα και οδικό δίκτυο, έφερε διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές,  προκάλεσε πλημμύρες στο Λασίθι, ενώ στην Εύβοια ολόκληρο χωριό αποκλείστηκε από τα χιόνια.

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 10 μποφόρ.

Στον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια πραγματοποιούνται μόνο με τα συμβατικά πλοία.

Κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Πρίνος και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, μικρή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από αργά το απόγευμα.

Διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές

Ο«Ηφαιστίων» έφερε και διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές, με τα συνεργεία της ΔΕΗ, να είναι επί ποδός προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία στο δίκτυο. Κάτω Σούλι, Πεντέλη (Μοναστήρι Αγίου Παντελεήμονα) και Ιπποκράτειος Πολιτεία στην Αττική, Θήβα, Αντικύθηρα, Κύθνος,  Λέσβος, είναι κάποιες από τις περιοχές με πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση.

Χωρίς ρεύμα όλο το βράδυ έμειναν οι κάτοικοι στη Σέττα του δήμου Ερέτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, το χιόνι στον χωριό της Ευβοίας έχει φθάνει το ένα μέτρο, ενώ εξακολουθεί να χιονίζει.

Πλημμύρισε από τις συνεχείς βροχοπτώσεις το Λασίθι

Φωτογραφία αρχείου

Πλημμυρισμένο είναι τις τελευταίες ώρες το μεγαλύτερο μέρος του κάμπου στο Οροπέδιο του Λασιθίου, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων και του χιονόνερου αλλά και της μεγάλης ποσότητας νερού που δημιουργήθηκε όταν έλιωσαν τα χιόνια που έπεσαν στην περιοχή.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος, Γιαννης Στεφανάκης, η ποσότητα του νερού μέσα στον κάμπο είναι πολύ μεγαλύτερη από πέρυσι και επιβάλεται η αποφυγή οποιασδήποτε μετακίνησης μέσα στον κάμπο.

«Είναι ασύλληπτες οι ποσότητες νερού μέσα στον κάμπο. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να επιχειρήσει κάποιος να φτάσει σε κάποιο σημείο μέσα στα πλημμυρισμένα τμήματα και γι’ αυτό ζητάμε από τους πολίτες να αποφύγουν οποιαδήποτε μετακίνηση προς τις καλλιέργειές του», ανέφερε ο κ. Στεφανάκης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024