Στο Κρεμλίνο στις 11 Ιανουαρίου η Μέρκελ
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ θα επισκεφθεί τη Ρωσία στις 11 Ιανουαρίου για να συζητήσει την κρίση στη Μέση Ανατολή με τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ θα επισκεφθεί τη Ρωσία στις 11 Ιανουαρίου για να συζητήσει την κρίση στη Μέση Ανατολή με τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της ρωσικής προεδρίας η καγκελάριος θα πάει στη Ρωσία κατόπιν πρόσκλησης του Ρώσου προέδρου.
Στην ατζέντα των συζητήσεων θα περιληφθούν «η κατάσταση στη Συρία και τη Λιβύη, η κλιμάκωση των εντάσεων στη Μέση Ανατολή ως αποτέλεσμα της αεροπορικής επιδρομής των ΗΠΑ στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης στις 3 Ιανουαρίου» αλλά επίσης και η ουκρανική κρίση, μετέδωσε το πρακτορείο Tass.
- Χιονίζει στα ορεινά της χώρας – Σε ποιες περιοχές το «έστρωσε»
- Στη Βιέννη αυτή την εποχή όλα είναι βαλς – Μέσα στην κουλτούρα των 450 χορών της πρωτεύουσας της Αυστρίας
- Φελίπε Λουίς: Ο αρχιτέκτονας της χρυσής σεζόν της Φλαμένγκο
- Ανδρουλάκης: Το 2026 τελειώνουν οι αυταπάτες για την Ελλάδα – Να πετύχουμε τη μεγάλη πολιτική αλλαγή
- Η εξαγγελία για Έλληνες διαιτητές στο Κύπελλο δεν δεσμεύει την ΚΕΔ
- Στη Θέρμη άκουσε τα κάλαντα ο Φάμελλος – «Να ενώσουμε τα χέρια για να κάνουμε ισχυρή την κοινωνία»






