Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιράν : Το απειλητικό μήνυμα της κόρης του Σουλεϊμανί στον Τραμπ

Ιράν : Το απειλητικό μήνυμα της κόρης του Σουλεϊμανί στον Τραμπ

Δεκάδες χιλιάδες Ιρανοί πλημμύρισαν τους δρόμους της Τεχεράνης για την κηδεία του στρατηγού της Δύναμης αλ Κουντς, Κασέμ Σουλεϊμανί. Σε αυτή ξεχώρισε πάντως η κόρη του ιρανού στρατηγού, η οποία δήλωσε ενώπιον του πλήθους ότι οι ΗΠΑ και ο σύμμαχός τους, το Ισραήλ, θα ζήσουν «μαύρες ημέρες»

Δεκάδες χιλιάδες Ιρανοί πλημμύρισαν τους δρόμους της Τεχεράνης για την κηδεία του στρατηγού της Δύναμης αλ Κουντς, Κασέμ Σουλεϊμανί, ο οποίος δολοφονήθηκε από αμερικανική επιδρομή στη Βαγδάτη.

Σε αυτή ξεχώρισε πάντως η κόρη του Σουλεϊμανί, η οποία δήλωσε ενώπιον του πλήθους ότι οι ΗΠΑ και ο σύμμαχός τους, το Ισραήλ, θα ζήσουν «μαύρες ημέρες».

«Παράφρονα Τραμπ, μην πιστεύεις ότι έχουν τελειώσει όλα τώρα που ο πατέρας μου έγινε μάρτυρας» τόνισε η Ζεϊνάμπ Σουλεϊμανί.

«Οι οικογένειες των αμερικανών στρατιωτών στη Μέση Ανατολή θα περάσουν τις ημέρες τους περιμένοντας τους θανάτους των παιδιών τους» προειδοποίησε η κόρη του δολοφονηθέντος στρατηγού, ενώ το πλήθος φώναζε «θάνατος στην Αμερική».

Η ίδια, το Σάββατο, απηύθυνε το ερώτημα «ποιος θα εκδικηθεί για τον θάνατο του πατέρα μου» στον ιρανό πρόεδρο Χασάν Ροχανί, με εκείνον να απαντά «όλοι μας».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024