
Βαρούχας : Δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση με Μπα και Μακέντα
Ο Παναγιώτης Βαρούχας ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Μακέντα, επειδή ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν είχε πρόθεση
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» χάρη σε τέρμα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ωστόσο οι πράσινοι φωνάζουν για πέναλτι που δεν δόθηκε στο 54ο λεπτό σε μία φάση που αναλύθηκε μέσω VAR.
Ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αθλητική Κυριακή» και ανέλυσε τις αποφάσεις του Γκεστράνιους.
Για τη φάση του 54′ με πρωταγωνιστές τους Μπα και Μακέντα, ο Βαρούχας τόνισε ότι δεν υπάρχει σκοπιμότητα και πρόθεση, άρα ούτε πέναλτι από πλευράς του αμυντικού των ερυθρόλευκων.
Αυτή είναι η δεύτερη φάση που διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.
Η πρώτη φάση που ζητούν πέναλτι είναι αυτή του Καμαρά, όμως και πάλι ο Παναγιώτης Βαρούχας ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση και πως πολύ σωστά ο Γκεστράνιους έδειξε «παίζεται» μετά και τη χρήση του VAR.
- ΗΠΑ: Ακροδεξιός εξτρεμιστής καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις χτυπούν με drones και πυραύλους το Κίεβο
- Συρία: Ερευνα για πιθανά εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, ζητά η Διεθνής Αμνηστία
- Σουδάν: Ελλειψη πολιτικής βούλησης για να τερματιστεί ο εμφύλιος πόλεμος, καταγγέλλουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Ιράν: Απαγχονίστηκαν 2 άνδρες, ο ένας για «κατασκοπεία» υπέρ της Μοσάντ και ο άλλος γιατί «σκότωσε» αστυνομικό
- Θάνατος Μάθιου Πέρι: Φυλάκιση 2 ετών σε πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ για την παράνομη διακίνηση κεταμίνης
