
Γκρίνια στο Κίνημα Αλλαγής
Γκρίνια, που ακούγεται όλο και πιο έντονα, υπάρχει στο Κίνημα Αλλαγής για την επικοινωνία του κόμματος
Γκρίνια, που ακούγεται όλο και πιο έντονα, υπάρχει στο Κίνημα Αλλαγής για την επικοινωνία του κόμματος. Η κριτική δεν ακουμπά, προς τον παρόν, τον γραμματέα του τομέα επικοινωνίας Κυριάκο Κυριάκο, τις προσπάθειες του οποίου αναγνωρίζουν πρόσωπα από όλες τις εσωκομματικές πτέρυγες. Αφορά την εκπροσώπηση του κόμματος, η οποία, όπως λέγεται, έχει περιοριστεί σε πρόσωπα που δεν ξεπερνούν αριθμητικά τα δάχτυλα του ενός χεριού.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», δεν είναι λίγοι όσοι ενοχλούνται από την υπερπροβολή των μελών του τομέα επικοινωνίας, τα οποία καθημερινά εμφανίζονται σε δύο και σε τρεις τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ αντιθέτως έχουν εξαφανιστεί από τις οθόνες βουλευτές που έχουν ασκήσει κριτική στις επιλογές που έχουν γίνει.
Οχι, οι παραπονούμενοι δεν θεωρούν ότι όλη αυτή η κατάσταση είναι επιλογή της Φώφης Γεννηματά. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι αποτελεί έργο όσων θέλουν να εμφανίζονται βασιλικότεροι του βασιλέως και αποκλείουν, αυθαίρετα, πρόσωπα τα οποία θεωρούν ότι δεν είναι αρεστά στην ηγεσία. Ετσι όμως δεν γίνεται η (επικοινωνιακή) δουλειά.
- Ολικό «λίφτινγκ» για το Δημοτικό Γήπεδο Μεθάνων–Επένδυση στη νεολαία και το μέλλον της περιφέρειας
- Μια ανάλυση του εκπαιδευτικού συστήματος του Deree University που δίνει έμφαση στα soft skills, την ευελιξία και την ολιστική καλλιέργεια του φοιτητή
- Χανιά: Είχαν 8 σκυλιά σε ποιμνιοστάσιο αλλά δεν τα φρόντιζαν – Σύλληψη 37χρονου
- «Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τον Φόρεστ της Μπασκόνια» (vids)
- Πυροτέχνημα Λαζαρίδη μετά τον σάλο για το «πτυχίο» και τον διορισμό – «Ζητά τον έντοκο καταλογισμό των καταβληθέντων ποσών»
- Δήμοι ένωσαν δυνάμεις για την αποκατάσταση της γέφυρας Δενδροποτάμου
