
Θεοφάνια στο Ηράκλειο : Βούτηξαν στο λιμάνι εν μέσω θυελλωδών ανέμων για να πιάσουν τον σταυρό
Δεν φοβήθηκαν τους ισχυρούς ανέμους που έφερε ο «Ηφαιστίων» ανήμερα των Θεοφανίων.
Δεν φοβήθηκαν τους ισχυρούς ανέμους που έφερε ο «Ηφαιστίων» ανήμερα των Θεοφανίων και πολλοί Κρητικοί έπεσαν στα παγωμένα νερά του λιμανιού για να πιάσουν τον Σταυρό.
Οπως φαίνεται από το βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook η σελίδα «Οψεις Ηρακλείου» η ρίψη του σταυρού γίνεται εν μέσω θυελλωδών ανέμων.
Ωστόσο, περίπου 15 άτομα, μεταξύ των οποίων διακρίνεται και μια γυναίκα, αψήφισαν τις χαμηλές θερμοκρασίες και βούτηξαν τιμώντας την ημέρα.
Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε η επίσημη δοξολογία στην εκκλησία του Αγίου Μηνά, από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ.κ. Ειρηναίο. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ρίψη του Σταυρού στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης.
- Δημοσκόπηση: Σε απόσταση αναπνοής ΝΔ – ΕΛΑΣ στην Αχαΐα – Αλλάζει τις ισορροπίες το «κόμμα Σαμαρά»
- Γαλλία – Ισπανία 0-2: Στον τελικό του Μουντιάλ η φανταστική «φούρια ρόχα»
- Γιορτή σήμερα 15 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]
- Τι είναι το νομοσχέδιο του Λίντσεϊ Γκράχαμ με τους δασμούς ως εργαλείο γεωπολιτικής
- Τυραννόσαυρος των 50 εκατομμυρίων – Οργή και ιστορικό ρεκόρ στη δημοπρασία του T-Rex των Sotheby’s




