Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» όταν αεροπλάνο ζήτησε εκτάκτως άδεια για προσγείωση.
Συγκεκριμένα, αεροπλάνο της Olympic Air που εκτελούσε πτήση από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” προς τη Σάμο, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από εκπρόσωπο της Fraport το αεροπλάνο απογειώθηκε στις 11.05 το πρωί, ενώ 40 λεπτά λεπτά αργότερα ο κυβερνήτης του ζήτησε να διακοπεί η πτήση και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.
Το αεροπλάνο επέστρεψε και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Οι επιβάτες του αεροσκάφους θα μεταβούν στη Σάμο με πτήση που θα πραγματοποιηθεί στις 13.50.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κυβερνήτης ζήτησε τη διακοπή της πτήσης λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που συνάντησε στη διαδρομή του.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).