Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Μικρούτσικος : Tι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Ανδρέας Μικρούτσικος : Tι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν οι θεράποντες γιατροί του Ανδρέα Μικρούτσικου στο νεότερο ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ανήμερα των Θεοφανίων

Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν οι θεράποντες γιατροί του Ανδρέα Μικρούτσικου στο νεότερο ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ανήμερα των Θεοφανίων.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του ασθενούς είναι σοβαρή, όμως βελτιώνεται.

«Ανακοινώνεται, ότι ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και κλινικά σταθεροποιημένος, υπό φαρμακευτική αγωγή. Η περαιτέρω διερεύνηση της κατάστασής του, (η οποία κρίνεται σοβαρή αλλά βαίνει βελτιούμενη), προγραμματίζεται για την συνέχεια. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου» αναφέρει το ανακοινωθέν.

Υπενθυμίζεται πως ο αγαπημένος μουσικός και παρουσιαστής μεταφέρθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ιπποκράτειο με ασθενοφόρο και από την πρώτη στιγμή βρίσκονταν στο πλευρό οι δικοί του άνθρωποι.

Ο γιος του Στέργιος αλλά και η επί χρόνια σύντροφός του Σοφία Βόσσου με την κόρη της Ερασμία Μάνου.

Κατέρρευσε όταν έμαθε για τον θάνατο του Θάνου

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (30/12), όπου βρέθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και προσκύνησε τη σορό του αδερφού του, πριν γίνει η πολιτική κηδεία του.

Την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του πολλοί συνδέουν άλλωστε και με τον θάνατο του αδερφού του Θάνου Μικρούτσικου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες με το άκουσμα της είδησης του χαμού του αδερφού του ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατέρρευσε στον διάδρομο του νοσοκομείου και ακόμα και την ώρα της κηδείας αδυνατούσε να πιστέψει την απώλεια του.

Το ισχυρό δέσιμο με τον αδερφό του και η θλίψη του φάνηκε και στην λιτή ανάρτηση στα social media που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τον χαμό του αδερφού του.

Δημοσιεύτηκε από Adreas Mikrutsikos στιςΠέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024