Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια ζώδια αισθάνονται τύψεις όταν απατήσουν

Ποια ζώδια αισθάνονται τύψεις όταν απατήσουν

Υπάρχουν όμως τρία ζώδια, τα οποία θα απατήσουν μεν, αλλά μετά θα αισθανθούν τόσες τύψεις δε και πιθανότατα δε θα το επαναλάβουν.

Είναι αλήθεια  ότι κάποια στιγμή στη ζωή θα απατήσουμε το έτερον ήμισυ ή θα απατηθούμε. Για κάποιους είναι πιο εύκολο, για άλλους πιο δύσκολο, άλλοι πάλι το έχουν σύστημα. Υπάρχουν όμως τρία ζώδια, τα οποία θα απατήσουν μεν, αλλά μετά θα αισθανθούν τόσες τύψεις δε και πιθανότατα δε θα το επαναλάβουν.

Καρκίνος: Το ζώδιο που είναι ολόκληρο φτιαγμένο από αγάπη και ζει για να την υμνεί στην πιο αγνή και υψηλή μορφή της θα απατήσει πολύ δύσκολα κι αν το κάνει θα έχει φτάσει στο αμήν.Και πάλι όμως δεν θα του αρέσει. Θα το μετανιώνει μια ζωή και δε θα συγχωρεί τον ίδιο του τον εαυτό.

Παρθένος: Ο Παρθένος είναι τόσο ορθολογιστής που θα τα βάλει κάτω και θα πει: “Γιατί απάτησα; Δεν ήταν σωστό. Το σωστό ήταν να χωρίσω και μετά να κάνω ότι θέλω. Εγώ όμως αντί να κάνω αυτό, έκανα το λάθος.Ντροπή μου. Δε θα επαναληφθεί”. Τόσο απλά.

Τοξότης: Προσοχή λίγο γιατί αφορά μόνο στις γυναίκες, οι άντρες Τοξότες απολαμβάνουν την απιστία. Η γυναίκα Τοξότης είναι η πιο δύσκολη του ζωδιακού να δεσμευτεί, όταν όμως το κάνει βγάζει τις παρωπίδες από το άλογό της και τις φοράει αυτή. Αν απατήσει, αυτομαστιγώνεται μια ζωή.

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024