Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπανούλης: Το εντυπωσιακό infographic του Ολυμπιακού για τον βασιλιά της Euroleague

Σπανούλης: Το εντυπωσιακό infographic του Ολυμπιακού για τον βασιλιά της Euroleague

Οι Ερυθρόλευκοι δημιούργησαν ένα εξαιρετικό infographic με τα κατορθώματα του αρχηγού τους, ο οποίος πλέον είναι στην κορυφή των σκόρερ της Euroleague

Πάτησε άλλη μία κορυφή! Ο Βασίλης Σπανούλης στην ήττα του Ολυμπιακού από την Φενέρμπαχτσε, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, αφήνοντας πίσω του τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ετοίμασε ένα εξαιρετικό infographic για το επίτευγμα του αρχηγού, έχοντας μέσα όλα τα κατορθώματά του αλλά και δηλώσεις σπουδαίων ανθρώπων του παγκόσμιου αθλητισμού, όπως ο Νίκος Γκάλης, ο Κόμπε Μπράιαντ, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κ.α.

Οι δηλώσεις των Ιβκοβιτς, Καμπάτσο, Γκάλη, Διαμαντίδη, Ντόντσιτς, Πάρκερ

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Είχα τόσους καλούς παίκτες αλλά είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιον. Από όλους αυτούς μπορώ να ξεχωρίσω έναν σούπερ σταρ που ήταν πιο επαγγελματίας για όλους. Δεν υπήρχε τραυματισμός που να τον σταματούσε. Εϊναι παλικάρι, μεγάλη ψυχή.

Κόμπε Μπράιαντ: Ειπα στους συμπαίκτες μου να μελετήσουν τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόταν ο Σπανούλης. Με ρώτησαν ποιος είναι ο Σπανούλης. Τους απάντησα για να καταλάβουν! Ο Σπανούλης θα σας «σκοτώσει».

Φακούντο Καμπάτσο: Ο Σπανούλης είναι ένας τεράστιος παίκτης, ίνδαλμα για χιλλιάδες αθλητές και φυσικά για μένα που τον θαυμάζω από μικρός. Κάποτε είχα ζητήσει το δικο του Νο7 και τώρα έχω το δικό μου.

Νίκος Γκάλης: Δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες. Επιθετικά μου μοιάζει πολύ ο Σπανούλη. Του αρέσει να μπαίνει μέσα στην ρακέτα και να τα βάζει με τους ψηλούς, όπως μου άρεσε και έκανα και εγώ. Ο Σπανούλης είναι σοβαρό παιδί και επαγγελματίας. Αυτόν ξεχωρίζω.

Δημήτρης Διαμαντίδης: Θεωρώ, από τα τελευταία χρόνια που θυμάμαι τον εαυτό μου, ένας παίκτης που μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Ο μόνος Έλληνας.

Λούκα Ντόντσιτς: Ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα με παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Ο Σπανούλης είναι το είδωλό μου για αυτό φοράω το νούμερο 7. Εχω πολλούς φίλους εδώ. Είναι πάντα χαρά μου που επισκέφτομαι την Ελλάδα.

Τόνι Πάρκερ: Είχαμε μερικές σπουδαίες μάχες στο παρελθόν με τον Σπανούλη, τον λατρεύω αυτό τον τύπο… Είναι κάτι το εκπληκτικό για το μπάσκετ και φυσικά για το ελληνικό μπάσκετ. Είμαι πολύ χαρούμενος που το πρώτο μας παιχνίδι θα είναι εναντίον του.

Η Χρυσή καριέρα του Σπανούλη

318 αγώνες στην Ευρωλίγκα

4157 πόντοι

1483 ασίστ

600 ριμπάουντ

251 κλεψίματα

830 δίποντα

473 τρίποντα

1078 βολές

3 φορές Πρωταθλητής Ευρώπης

1 φορά MVP της Ευρωλίγκας

3 φορές MVP του Final 4

3 φορές μέλος της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας

5 φορές μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας

3 φορές MVP του μήνα στην Ευρωλίγκα

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024