Επίσκεψη Νετανιάχου – Μητσοτάκη στο Μουσείο της Ακρόπολης
Επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης θα πραγματοποιήσει σήμερα Παρασκευή στις 10 το πρωί ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, συνοδευόμενος από τον Έλληνα πρωθπυουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η επίσκεψη του κ. Νετανιάχου επιφέρει αναγκαστική τροποποίηση του ωραρίου επισκέψεων στο μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης για λόγους ασφαλείας.
Έτσι λοιπόν, το κοινό για σήμερα θα πρέπει να επισκεφθεί ως τις 10 το πρωί τους χώρους, καθώς μετά έως τη 1 το μεσημέρι, δεν θα έχει πρόσβαση. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε ο αρχαιολογικός χώρος Ακρόπολης- Κλιτύων θα λειτουργήσει από τις 08:00 έως τις 10:00 (τελευταία είσοδος 9:30) και θα επαναλειτουργήσει από τις 13:00 έως τη λήξη του ωραρίου στις 17:00 (τελευταία είσοδος 16:30).
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά από αφυγραντήρα σε διαμέρισμα – Κάηκε ολοσχερώς
- Ζαχαριάδης: Σιωπή από τους εγχώριους τραμπιστές εντός και εκτός ΝΔ για τις ρατσιστικές αθλιότητες του Τραμπ
- Γιώργος Παπαστεφάνου – Η απάντηση που έδωσε στον Μάνο Χατζιδάκι κι οδήγησε στη δυσμενή μετάθεσή του
- Ολυμπιακός – Ηλυσιακός 3-0 σετ: Άνετη νίκη για τις «ερυθρόλευκες»
- Μαραθώνος: Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα
- Νέα Πέραμος: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 27χρονο που δολοφονήθηκε


