Βασιλική Μιλλούση: Προπονείται παρέα με την κόρη της
Δείτε το όμορφο στιγμιότυπο της κόρης της Βασιλικής Μιλλούση πάνω στην δοκό.
Σε πελάγη οικογενειακής ευτυχίας πλέουν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας από τότε που κράτησαν στην αγκαλιά τους, το πρώτο τους παιδάκι, την μικρή τους κόρη, στην οποία έχουν μεγάλη αδυναμία.
Οι δύο Ολυμπιονίκες είναι λάτρεις των social media και μάλιστα του Instagram και συχνά αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους.
Από τότε που η μικρή τους πριγκίπισσα ήρθε στην ζωή τους δεν έχουν σταματήσει στιγμή να απαθανατίζουν τις όμορφες στιγμές που περνούν μαζί ως οικογένεια.
Αυτήν την φορά η επιτυχημένη αθλήτρια έφερε μαζί της στην προπόνηση την μικρή της κόρη και μάλιστα ξεκίνησαν από… νωρίς τα μαθήματα πάνω στην δοκό.
Στην λεζάντα, που συνόδευσε το στιγμιότυπο, η Βασιλική Μιλλούση έγραψε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν παιδιά…τι σας έλεγα οτι θα κάνουμε δοκό…η πρώτη μας επαφή ήταν επιτυχής».
Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο:
- Βρετανία: Ο Λάρι ο γάτος ο μακροβιότερος στη Ντάουνινγκ Στριτ – Γιατί δεν στεριώνει Πρωθυπουργός
- Ολλανδία – Ελλάδα: Ρεβάνς με στόχο την πρόκριση στο Παγκόσμιο για την Εθνική χάντμπολ
- Samsung: Κυβερνητική μεσολάβηση για να αποφευχθεί η απεργία – «Θα προκληθούν τεράστιες απώλειες»
- Akylas μετά τη Eurovision: «Δεν έχω κοιμηθεί ούτε λεπτό – Αυτό που έζησα ήταν μαγικό»
- Κροατία: Ακύρωση απογείωσης που κόβει την ανάσα – Αεροσκάφος «γλιστράει» και ακινητοποιείται εκτός διαδρόμου
- Δημόσιο Χρέος: Τι θα κρίνει την επιστροφή σε επίπεδα κανονικότητας





