Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τανιμανίδης - Μπόμπα: Oι εξωτικές διακοπές και τα... έξτρα κιλά

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Oι εξωτικές διακοπές και τα… έξτρα κιλά

Σε έναν εξωτικό προορισμό υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα απόλαυσαν την αρχή της νέας χρονιάς σε έναν  εξωτικό προορισμό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισαν να περάσουν την Πρωτοχρονιά με τα μαγιό τους, στις εξωτικές Φιλιππίνες.

View this post on Instagram

Τα Chocolate Hills είναι οι λόφοι που βλέπετε πίσω μου. Υπάρχουν πάνω από 1500 σε αυτό το νησί των Φιλιππίνων! Ο μύθος λέει ότι ο γίγαντας Αρόγκο ερωτεύτηκε μια θνητή, την Αλόγια. ❤️ Όταν περάσαν όμως τα χρόνια και η Αλόγια ως θνητή πέθανε, ο γίγαντας από την θλίψη του άρχισε να κλαίει ασταμάτητα.😢 Όταν στέγνωσαν τα δάκρυα του Αρόγκο σχηματίστηκαν αυτά τα Chocolate Hills. Εγώ τον Αρόγκο δεν τον πέτυχα σήμερα, αλλά τουλάχιστον είδα από ψηλά τα «δάκρυα»… #alwaystravel #newadventure #Philippines #ChocolateHills #Bohol

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on

Καθισμένοι πάνω σε μια ξύλινη βάρκα ατενίζουν το υπέροχο τοπίο, στη φωτογραφία που επέλεξε ο Σάκης Τανιμανίδης προκειμένου να ευχηθεί χρόνια πολλά στους ακολούθους του στο Instagram.

«Με την πλάτη γυρισμένη στο 2019 που έφυγε, κρατάμε τις εμπειρίες και τα μαθήματα που μας έδωσε και κοιτάμε μπροστά στο 2020! Να έχετε ΟΛΟΙ μια καταπληκτική χρονιά με στόχους, όνειρα και φυσικά αυτούς που σας κάνουν να χαμογελάτε δίπλα σας. Σας ευχαριστώ και μέσα από το instagram για όλη την αγάπη που μου δώσατε και φέτος απλόχερα» έγραψε ο παρουσιαστής στον λογαριασμό του στο Instagram.

View this post on Instagram

Με την πλάτη γυρισμένη στο 2019 που έφυγε, κρατάμε τις εμπειρίες και τα μαθήματα που μας έδωσε και κοιτάμε μπροστά στο 2020! 🥳 Να έχετε ΟΛΟΙ μια καταπληκτική χρονιά με στόχους, όνειρα και φυσικά αυτούς που σας κάνουν να χαμογελάτε δίπλα σας. 😍 Σας ευχαριστώ και μέσα από το instagram για όλη την αγάπη που μου δώσατε και φέτος απλόχερα! ❤️ I but I love you more 😝 Get ready for 2020…it is going to be A M A Z I N G!!!!⚡️ #2020 #AMAZING #Philippines #Coron

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on

Από τη μεριά της η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στο δικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με την οποία ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους καλή χρονιά.

«2020!!! Νέα χρόνια, νέα δεκαετία, νέα όνειρα, νέοι στόχοι, νέα μυαλά, νέες εμπειρίες! Ο κόσμος απλωμένος μπροστά μας και εμείς έτοιμοι να απλώσουμε το χέρι μας να τον γνωρίσουμε!
Αφήνοντας πίσω την προηγούμενη χρόνια ένα αίσθημα ευγνωμοσύνης για όλα τα καλά που μας έδωσε ο Θεός και όλα τα μαθήματα που πήραμε από τα λίγο πιο δύσκολα!
Κοιτώντας μπροστά έχω μια λαχτάρα να ζήσω ακόμα περισσότερες εμπειρίες, να δημιουργήσω, να αγαπώ, να εμπνέω και να εμπνέομαι, να γελάω δυνατά και στις αναποδιές να χαμογελάω πλατιά, να σηκώνω τα μανίκια και να τις ξεπερνώ!
Ζούμε μια φορά, ας το κάνουμε με αγάπη, ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό μας και την προσοχή που του δίνουμε και έπειτα απλώνοντας τη γύρω μας!
Πολλά φιλια από τις μακρινές Φιλιππίνες!»

View this post on Instagram

2020!!! Νέα χρόνια, νέα δεκαετία, νέα όνειρα, νέοι στόχοι, νέα μυαλά, νέες εμπειρίες! Ο κόσμος απλωμένος μπροστά μας και εμείς έτοιμοι να απλώσουμε το χέρι μας να τον γνωρίσουμε! Αφήνοντας πίσω την προηγούμενη χρόνια ένα αίσθημα ευγνωμοσύνης για όλα τα καλά που μας έδωσε ο Θεός και όλα τα μαθήματα που πήραμε από τα λίγο πιο δύσκολα! Κοιτώντας μπροστά έχω μια λαχτάρα να ζήσω ακόμα περισσότερες εμπειρίες, να δημιουργήσω, να αγαπώ, να εμπνέω και να εμπνέομαι, να γελάω δυνατά και στις αναποδιές να χαμογελάω πλατιά, να σηκώνω τα μανίκια και να τις ξεπερνώ! Ζούμε μια φορά, ας το κάνουμε με αγάπη, ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό μας και την προσοχή που του δίνουμε και έπειτα απλώνοντας τη γύρω μας! Πολλά φιλια από τις μακρινές Φιλιππίνες! #happynewyear #happynewdecade #happy2020 #philippines

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

Τα έξτρα κιλά των γιορτών

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πάντα αφήνουν επάνω μας κάποια γραμμάρια ή και κιλά. Το ίδιο συνέβη και στην Χριστίνα Μπόμπα που το έριξε λίγο έξω και θέλησε να δείξει πόσο ζυγίζει.

Ωστόσο, λίγο πριν αναχωρήσουν για την Ελλάδα, ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να ζυγίσει την αγαπημένη του με την ζυγαριά στο αεροδρόμιο να δείχνει 63,1 κιλά. Σε ανάρτησή του στα Instastories, έγραψε:

«Χριστούγεννα χωρίς λίγα έξτρα κιλάκια… Δεν είναι Χριστούγεννα» προσθέτοντας λίγο παρακάτω «(Η ίδια βέβαια λέει ότι δεν πάχυνε, αλλά όλο αυτό είναι μια συνωμοσία των αεροπορικών για να μας χρεώνουν υπέρβαρα)».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024