Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι αλλάζει στα ερωτικά το 2020 για κάθε ζώδιο;

Τι αλλάζει στα ερωτικά το 2020 για κάθε ζώδιο;

α άστρα θα σου δώσουν την απάντηση για το πώς θα είναι τα ερωτικά σου, με βάση το ζώδιο στο οποίο ανήκεις.

Mήπως η σχέση σου δε θα τα καταφέρει το 2020; Μήπως θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα;

Ή υπάρχει περίπτωση να είναι μία σχετικά φρέσκια γνωριμία που ενδεχομένως να μην έχει και πολύ μέλλον. Τα άστρα θα σου δώσουν την απάντηση για το πώς θα είναι τα ερωτικά σου, με βάση το ζώδιο στο οποίο ανήκεις.

Κριός

O Κριός θα έχει δύο σημαντικές στιγμές μέσα στους πρώτους μήνες του χρόνου. Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου θα φέρει στο φως όλες σου τις παθιασμένες ανάγκες. Τον Απρίλιο, θα πρέπει να επανεξετάσεις τον τρόπο με τον οποίο επιλέγεις σύντροφο. Είναι μεγάλες στιγμές γιατί καλείσαι να αποφασίσει αν θες να μείνεις σε αυτήν τη σχέση ή όχι.

Ταύρος

Έχεις μία νέα δύναμη και ορμητικότητα που συνοδεύεται από ανάγκη για πάθος και μεγάλους έρωτες. Αν δε στο καλύπτει αυτό η σχέση που ήδη έχεις, πάμε γι άλλες πολιτείες μακρινές. Στο τέλος Ιουνίου, υπάρχει μία πιθανότητα να αναζωπυρωθεί μία παλιά φλόγα, η οποία ίσως έχει μέλλον.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις θα είναι στο μυαλό σου όλο το 2020, γιατί ο Δίας, ο πλανήτης των θαυμάτων θα βρίσκεται στον τομέα του συναισθηματικού δεσίματος. Δηλαδή στα ερωτικά. Αν είσαι σε σχέση, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά την πορεία της. Ο Ιούνιος θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά και είτε θα χωρίσεις, είτε θα αποφασίσεις να παντρευτείς.

Καρκίνος

Είναι η πιο σημαντική χρονιά της δεκαετίας για εσένα, ερωτικά μιλώντας. Αρχίζεις να βλέπεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και αυτή θα είναι η χρονιά που θα βρεις το άλλο σου μισό και θα σκεφτείς σοβαρά την εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας σχέσης.

Λέων

Ο Λέων θα γλεντήσει και θα φλερτάρει μέχρι το καλοκαίρι. Μετά όμως, και κατά τη διάρκεια του 2021, θα θελήσει να νοικοκυρευτεί και να δει με πολύ διαφορετικό μάτι τον έρωτα.

Παρθένος

Είναι μάλλον το πιο τυχερό ζώδιο της χρονιάς στα ερωτικά. Ο Κρόνος κατσικώθηκε πολύ καιρό στο ζώδιό σου και σε δυσκόλεψε πολύ. Πάνω που είπες ότι θα τα παρατήσεις, έρχεται ο Δίας να σε γεμίσει με ελπίδα. Το πρώτο μισό του 2020 θα είναι γεμάτο ρομαντικές ευκαιρίες και το δεύτερο μισό θα είναι περίοδος περισυλλογής για την πορεία των σχέσεών σου.

Ζυγός

Τα ίδια και για εσένα Ζυγέ. Το πρώτο μισό του χρόνου θα είναι γεμάτο αισθησιακές εμπειρίες, ενώ το δεύτερο θα θελήσεις να συνδεθείς βαθύτερα. Θα κάνεις τα πειράματά σου και ο τελευταίος μήνας του 2020 θα είναι εκείνος που θα σε αναγκάσει να επιλέξεις σωστά.

Σκορπιός

Αν είσαι δεσμευμένη, ο σύντροφός σου θα αναζητήσει περισσότερη ελευθερία. Αν είσαι μόνη, θα γοητευτείς από ανθρώπους με επαναστατικές ιδέες και τρόπο ζωής. Go with the flow και μην πηγαίνεις κόντρα στις αλλαγές που έρχονται καταπάνω σου. Μιλάμε για ολική μεταμόρφωση.

Τοξότης

Το 2019 άλλαξε εσένα και τις ανάγκες σου και το 2020 θα είναι ο χρόνος της συνειδητοποίησης. Αν υπάρξει επιστροφή από το παρελθόν, δε σημαίνει ότι ήρθε για να μείνει. Μπορεί να συμβεί ώστε να πάρεις ένα μάθημα και να προχωρήσεις. Είσαι πολύ διαφορετική εξάλλου.

Αιγόκερως

Χωρίς υπερβολές, έρχεται μία από τις καλύτερες χρονιές της ζωής σου. Θα έχεις τον Δία, που φέρνει τύχη και αλλαγές στο ζώδιό σου και θα πάρεις όλα όσα χρειάζεσαι. Με καθαρό μυαλό, μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Αφέσου και να θυμάσαι ότι δε χρειάζεται να έχεις πάντα τον έλεγχο. Όλα θα γίνουν από μόνα τους.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θα αλλάξει όλα τα τοξικά patterns που ακολουθούσε μέχρι τώρα στις σχέσεις και θα αναζητήσει πολύ διαφορετικά πράγματα από τον έρωτα. Όλα δείχνουν ότι έχεις μπουχτίσει από τα ίδια και τα ίδια και το 2020 θα λειτουργήσεις πολύ διαφορετικά. Τα μεγαλύτερα αποτελέσματα θα ααρχίσουν να φαίνονται το 2021.

Ιχθύς

Ακόμα και αν είσαι ανοιχτή στην αγάπη, το 2020 θα τα δώσεις όλα. Αφέσου σε ό,τι καινούριο έρθει και μη φοβηθείς να δείξεις εμπιστοσύνη. Όσο πιο ευάλωτη είσαι, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να πάρεις αυτά που σου αξίζουν.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024