Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το κόλπο των ανδρών για να ρίξουν μια γυναίκα

Αυτό είναι το κόλπο των ανδρών για να ρίξουν μια γυναίκα

Τα social media και τα δεκάδες date appications είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να κάνει κάποιος σήμερα γνωριμίες.

Τα social media και τα δεκάδες date appications είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να κάνει κάποιος σήμερα γνωριμίες.

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, κυκλοφορούν όλο και περισσότερα άρθρα με συμβουλές για το πως θα κάνει ένας άνδρας κυρίως, το προφίλ του πιο ελκυστικό ώστε οι γυναίκες να του δίνουν μια ευκαιρία και να τον γνωρίσουν.

Μέσα σε όλες αυτές τις λίστες που δίνονται από κάποιους γνώστες του θέματος όπως ο Mr. Tinder που έχει μερικές χιλιάδες ματσαρίσματα την εβδομάδα και δίνει τα φώτα του στους υπόλοιπους, υπάρχει και μια άγραφη εντολή η οποία συνέβαινε από παλιά στην πραγματικότητα και λειτουργούσε θαυμάσια: Άνδρας που έχει σκύλο σημαίνει γυναίκα που σταματάει να τον χαϊδέψει και το σήμα που παίρνει ο εγκέφαλός της είναι ότι πρόκειται για έναν καλό τύπος που αγαπάει τα ζώα, επομένως αυτόματα παίρνει ένα bonus. Άρα σκύλος ίσον γκομενοπαγίδα, όλοι το ξέρουν αυτό, όχι τώρα από παλιά.

Το πρόβλημα που προκύπτει με τα online προφίλ όμως δεν είναι ο σκύλος, αλλά ο …ψεύτικος σκύλος, αυτός δηλαδή που χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για να κάνει τις γυναίκες να νομίζουν ότι κάποιος έχει κατοικίδιο, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι δικό του, απλά έχει φωτογραφηθεί μαζί του. Σας φαίνεται απίστευτο; Σας πληροφορούμε ότι συμβαίνει πάρα πολύ συχνά, τόσο, που απέκτησε και δικό του όρο: dogfishing.

Εκεί λοιπόν, στην περίπτωση που ένας ανυποψίαστος υπέροχος σκύλος έχει χρησιμοποιηθεί από κάποιον που δεν του ανήκει για δόλωμα, έχουμε το λεγόμενο dogfishing. Aν επομένως δείτε στο προφίλ ενός αγνώστου ότι έχει φωτογραφίες με κάποιον αξιολάτρευτο σκύλο, βεβαιωθείτε ότι είναι δικός του και ότι δεν τον εκμεταλλεύεται για να σας ρίξει.

Φανταστείτε απλά σε τι άλλο είναι ικανός να υποκριθεί ένας άνθρωπος ο οποίος λέει ψέμματα για το αν είναι ιδιοκτήτης κατοικιδίου. Οπωσδήποτε είναι ικανός να εξαπατήσει σε κάθε επίπεδο. Κι αν δεν του ανήκει ο σκύλος, προβληματιστείτε και για κάθε άλλο πράγμα που βλέπετε στο προφίλ του και θα μπορούσε να μην είναι δικό του όπως πχ. το ακριβό αυτοκίνητο, ή το σκάφος. Γενικά καταλήγουμε ότι είναι καλύτερο κάποιος να έχει λιγότερα πράγματα στο προφίλ του αλλά να είναι πραγματικά δικά του.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024