Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τρία πράγματα που θα κάνουν πιο εύκολη την ερωτική σου ζωή

Τρία πράγματα που θα κάνουν πιο εύκολη την ερωτική σου ζωή

Ο μόνος οδηγός που θα χρειαστείς για να κάνεις τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή λιγότερο περίπλοκα

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα δούμε τους βασικούς κανόνες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις την ερωτική σου ζωή σε μια σειρά, να επιλέγεις τα ραντεβού σου με σύνεση και να έχεις κοπέλες στη ζωή σου που πραγματικά απολαμβάνεις την παρέα τους.

Ρώτα τον εαυτό σου πως σε κάνει η κοπέλα να νιώθεις

Όταν ένας άνδρας με ρωτάει για το φλερτ από πλευράς στρατηγικής και τεχνικών, το κεντρικό θέμα είναι πάντα ο εαυτός του. Τι θα της πει, τι στρατηγική θα ακολουθήσει, πως να «παίξει» και πως να την «κερδίσει».

Ναι, είναι ανδρική ευθύνη να προχωράμε τα πράγματα μπροστά. Είναι ανδρική ευθύνη να την προσεγγίσουμε, να ανοίξουμε την κουβέντα και να πυροδοτήσουμε το ενδιαφέρον.

Ωστόσο είναι και χρέος στον εαυτό μας να ζυγίσουμε την κατάσταση και να εκτιμήσουμε αν η κοπέλα στην οποία αφιερώνουμε τον χρόνο μας, ταιριάζει με τις ανάγκες μας και τις αξίες μας.

Πρόκειται για αυτοσεβασμό.

Τι σημαίνει με λίγα λόγια αυτό;

Σημαίνει πως όταν βγαίνεις κάποιο ραντεβού δεν έχεις στο νου σου να εντυπωσιάσεις την κοπέλα. Έχεις τον νου σου στην κοπέλα ώστε να καταλάβεις αν εκείνη σου κάνει. Αν μπορεί να συνδεθεί μαζί σου συναισθηματικά. Αν μπορεί να κάνει μια όμορφη και φυσιολογική κουβέντα χωρίς να εστιάζει όλη την ώρα στον εαυτό της. Αν γελάει με τα αστεία σου και αν έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα τα οποία θες από μια γυναίκα.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν κάποιου είδους τεχνική, αλλά μια νοοτροπία. Μια νοοτροπία η οποία ελαφραίνει την όποια πίεση νιώθει ο άνδρας στο φλερτ και στα ραντεβού του. Γιατί πολύ απλά ο στόχος σου δεν είναι πλέον να την εντυπωσιάσεις, αλλά να αναζητήσεις κοινά σημεία.

Θέσε λοιπόν κάποια στάνταρ για τα ραντεβού σου αλλά και γενικά για το ποιες γυναίκες φλερτάρεις. Γιατί στην τελική ο στόχος δεν είναι να βγεις με όλες, αλλά να βγεις με εκείνες οι οποίες δείχνουν ότι σε εκτιμούν, σε κάνουν να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και που απολαμβάνεις τον χρόνο σου μαζί τους.

Αν δεν σε ελκύει σεξουαλικά τότε μην το κάνεις μαζί της

Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που έχουν εμμονή με το πόσες έχουν ρίξει στο κρεβάτι. Όμως αυτοί οι αριθμοί έχουν άραγε πραγματικά σημασία;

Ποιος είναι στα αλήθεια πιο άνδρας ή πιο άλφα αρσενικό και ποίος είναι πιο καλός «παίκτης».

Εκείνος που έκανε σεξ με είκοσι κοπέλες που δεν τις έβρισκε ελκυστικές ή εκείνος που είναι σε μια όμορφη σχέση με την κοπέλα που του αρέσει και που περνάει καλά μαζί της; Ποιος έχει καλύτερη ερωτική ζωή;

Η ερωτική έλξη, αυτό το αίσθημα όρεξης μέσα σου που σε κάνει να θες να κάνεις σεξ με μια κοπέλα είναι στην ουσία το πρώτο στάδιο της διαδικασίας που οδηγεί στον έρωτα και την αγάπη. Πρόκειται για την ασυνείδητη και ενστικτώδη απόφαση που λαμβάνεις αυτόματα πως θες ερωτικά ή όχι μια κοπέλα.

Αν όμως δε νιώθεις αυτή την ερωτική επιθυμία, αν δεν βγαίνει από μέσα σου ο πόθος να θες να κάνεις σεξ μια κοπέλα, αλλά αντίθετα δεν σου αρέσει τότε γιατί να την κυνηγήσεις;

Αυτή η διάθεση να αυξήσεις τα νούμερα σου και να κάνεις σεξ με οποιαδήποτε κοπέλα δείχνει διαθέσιμη, βγαίνει προς τα έξω. Και αυτό που προβάλει είναι μιας μορφής απελπισία και μια έλλειψη αυτοσεβασμού και προσωπικών αξιών.

Αποφάσισε τι είδους σχέση θες με μια κοπέλα

Όταν προσεγγίζεις το φλερτ και τις ερωτικές σχέσεις με αυθεντικότητα και ειλικρίνεια, θες να εκφράσεις τις προθέσεις σου στην κοπέλα όσο πιο σύντομα γίνεται. Κόβεις τα παιχνίδια εξουσίας και εκφράζοντας τις επιθυμίες σου, ορίζεις ξεκάθαρα όρια για την σχέση μεταξύ σας.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως αν αναζητάς κάτι χαλαρό θα πας μπροστά στην κοπέλα και θα της πεις «Απλά θέλω να κάνουμε σεξ» γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν πας πουθενά. Μια τέτοια δήλωση είναι κοινωνικά «χαζή» και δείχνει έλλειψη κοινωνικής νοημοσύνης.

Αυτό που λέω, είναι πως αν εκφράσεις τις αξίες σου, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου με έναν ειλικρινή και ευάλωτο τρόπο, οι περισσότερες κοπέλες θα το εκτιμήσουν.

Είναι πραγματικά μεγάλο το ποσοστό των ανδρών που θα πουν ψέμματα, θα «εμπλουτίσουν» τις ιστορίες τους και θα διαστρεβλώσουν γεγονότα για να ρίξουν μια κοπέλα στο κρεβάτι.

Δείχνοντας λοιπόν ειλικρίνεια ξεχωρίζεις από τον μέσο άνδρα και θέτεις τα θεμέλια για μια σχέση (οποιαδήποτε είδους ερωτική σχέση) με βάση την αυθεντικότητα.

Αν για παράδειγμα είσαι σε φάση για κάτι χαλαρό, πες της πως δεν ψάχνεις για κάποια σοβαρή σχέση αυτή τη περίοδο. Αν πάλι κοιτάς για κάποια σοβαρή σχέση αλλά δεν πιστεύεις πως ταιριάζετε, πες της πως διαφέρετε αρκετά και πως δεν έχετε πολλά κοινά σημεία.

Θα δεις πως, από τη στιγμή που αφήσεις τον εαυτό σου ευάλωτο, οι σχέσεις που θα αναπτύσσεις θα είναι και πιο ειλικρινής αλλά και πιο ικανοποιητικές.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024