Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί είναι σημαντική η αναζήτηση συντρόφου

Γιατί είναι σημαντική η αναζήτηση συντρόφου

Είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι περνάνε στη ζωή τους. Το συναίσθημα δηλαδή ότι θέλουν να βρούνε κάποιον που θα τον αγαπήσουν και θα τους αγαπήσει

Η σχέση και η συντροφικότητα είναι κάτι που ο περισσότερος κόσμος θέλει. Είναι ωραίο άλλωστε να έχεις ένα άτομο να σε αγαπά και να σε φροντίζει. Παρ’ όλα αυτά η εύρεση αυτού είναι κάτι ο δύσκολο.

Γιατί θέλουμε έναν σύντροφο;

Γιατί έτσι μπορούμε να δώσουμε κάπου την αγάπη που έχουμε ήδη μέσα μας για εμάς. Θέλουμε να μοιραστούμε τα θετικά συναισθήματα που νιώθουμε. Θέλουμε ωστόσο αυτά να αλληλεπιδρούν και με τα θετικά συναισθήματα του άλλου.

Η μοναξιά άλλωστε δε σημαίνει ανεξαρτησία και αυτάρκεια. Άλλο να είσαι με έναν σύντροφο για να μην είσαι μόνος και άλλο επίσης να είσαι πρώτα από όλα εσύ αυτάρκης και να επιλέγεις έναν επίσης αυτάρκη σύντροφο.

Αν σας συνδέουν αρνητικά συναισθήματα και μοναξιά τότε αυτά είναι και εκείνα που θα καλλιεργηθούν στο μεταξύ σας. Γεγονός αρκετά τοξικό. Μία σχέση πρέπει πρώτα από όλα να αποτελείται από δύο άτομα τα οποία έχουν ήδη μία θετική συναισθηματικότητα. Διαφορετικά δε θα υπάρχει υγιής ανάπτυξη της σχέσης και θα υπάρχουν αρκετά προβλήματα.

Δυσκολίες

Η εύρεση ενός συντρόφου με τον οποίο θα μοιραστείτε μια ζωή είναι μια θαυμάσια – αλλά μερικές φορές δύσκολη – διαδικασία. Είτε διεξάγεται στο διαδίκτυο είτε από κοντά, η αναζήτηση πιθανώς θα ωθήσει ένα άτομο σε άγνωστες διαδικασίες για να συναντήσει πιθανούς συντρόφους.

Για να είναι επιτυχής, είναι συχνά απαραίτητο να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσης. Ο χρόνος και η υπομονή είναι μια διαδικασία με την οποία οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με άλλους για να καθορίσουν σταδιακά εάν ένα συγκεκριμένο άτομο είναι κατάλληλο ως δυνητικός σύντροφος.

Ο προσδιορισμός του αν η σύνδεση αντανακλά την προσωρινή αγάπη ή την αληθινή αγάπη μπορεί μερικές φορές να είναι πρόκληση.  Κάποιος που θα μπορούσε να καταλάβει αν βρήκε τον κατάλληλο σύντροφο, συνήθως κοιτάει τα κοινά ενδιαφέροντα και τις κοινές ιδέες που έχουν μεταξύ τους.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας μπορεί να είναι το άγχος. Άγχος αν είστε σίγουροι πως θέλετε τη δέσμευση και άγχος αν σας ταιριάζει το συγκεκριμένο άτομο.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024