Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περιμένουν πρόταση για Μπάρκα στην ΑΕΚ

Περιμένουν πρόταση για Μπάρκα στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι ανοιχτή σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών και ένας από εκείνους που απασχολεί έντονα και περιμένουν πρόταση στην Ένωση είναι και ο Βασίλης Μπάρκας.

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι ένας από τους παίκτες της ΑΕΚ που έχουν βάλει στο μάτι ομάδες του εξωτερικού και δεν αποκλείεται να κινηθούν για να τον αποκτήσουν.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ βρίσκεται σε μια διαδικασία πωλήσεων ποδοσφαιριστών προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα κι εν συνεχεία να διευκολύνει το έργο του Ίλια Ίβιτς όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο Έλληνας γκολκίπερ είναι ανάμεσα σε αυτούς που μπορεί να γεμίσουν τα ταμεία της ΑΕΚ σε ενδεχόμενη πρόταση και στην Ένωση περιμένουν στις επόμενες μέρες κινητικότητα.

Ο Μπάρκας έχει ακουστεί κατά καιρούς για Μονπελιέ, Άγιαξ, αλλά και πιο πρόσφατα για τη Λοκομοτίβ Μόσχας και στην Ένωση είναι δεδομένο πως θα ακούσουν οποιαδήποτε ομάδα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Παρόλα αυτά ο Έλληνας διεθνής κίπερ κοστολογείται κοντά στα 8 εκατ. ευρώ και η ΑΕΚ δύσκολα θα πέσει από εκεί.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024