Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Shopping Tips: Κάντε τις προσφορές να σας κυνηγούν

Shopping Tips: Κάντε τις προσφορές να σας κυνηγούν

Οι ευκαιρίες για shopping είναι καθημερινές. Πώς θα τις εντοπίσετε.

Δεν αφήνετε καμία ευκαιρία για shopping να πάει χαμένη. Είστε εξπέρ στο να εντοπίζετε τις προσφορές. Ξέρατε, όμως, ότι αντί να κυνηγάτε εσείς τις ευκαιρίες, μπορείτε να κάνετε τις προσφορές να σας «κυνηγούν»;

Ο καλύτερος σύμμαχός σας στο shopping λέγεται Bonus App. Σε αυτή την εφαρμογή της Alpha Bank θα ανακαλύψετε μοναδικές εμπειρίες  και καθημερινές ευκαιρίες για shopping, προσαρμοσμένες ακριβώς στα μέτρα σας, αφού έχει τη δυνατότητα για προσωποποιημένη ενημέρωση. Έτσι θα λαμβάνετε πληροφορίες και ενημερώσεις μόνο για όσα πραγματικά σας ενδιαφέρουν ή σας ταιριάζουν.

Επιπλέον, με το Bonus App δεν χρειάζεται να κυνηγάτε εσείς τις ευκαιρίες. Οι προσφορές έρχονται και σας χτυπούν… την «πόρτα» μέσω της υπηρεσίας Geolocation του Bonus App.

Μέσω της προνομιακής αυτής υπηρεσίας, μπορείτε να εντοπίσετε τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το Πρόγραμμα Bonus της Alpha Bank που βρίσκονται κοντά σας ή στην περιοχή σας. Τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκι!

Ευκαιρίες με ένα κλικ

Το πρώτο σας βήμα για ατελείωτο shopping στις πιο συμφέρουσες τιμές είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Bonus App στο κινητό σας τηλέφωνο. Έτσι θα απολαμβάνετε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις προσφορές εξαργύρωσης και συλλογής Bonus πόντων, όπου και αν βρεθείτε. Και αν σας στήσει η παρέα σας για άλλη μια φορά, δεν θα τους περιμένετε ξεροσταλιάζοντας. Απλά θα ανοίξετε το Bonus App και αυτόματα θα μάθετε κάθε προσφορά που βρίσκεται δίπλα σας για να την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα.

Επιπλέον δημιουργώντας το δικό σας προφίλ θα ενημερώνεστε για την προσφορά που σας ενδιαφέρει χωρίς να χάνετε χρόνο και… ευκαιρίες. Με το που βγει η προσφορά, η εφαρμογή Bonus App θα σας ενημερώσει.

Μέσω του  Geolocation θα δείτε το στίγμα σας πάνω στον χάρτη των προσφορών! Έτσι όπου κι αν βρεθείτε, οι ευκαιρίες θα δίνουν «ειδοποίηση» ότι είναι εκεί για εσάς.

Καθημερινό ραντεβού με τις προσφορές

Το καθημερινό ραντεβού με τις ευκαιρίες για τους shopping lovers δεν τελειώνει εδώ!

Οι Bonus πόντοι του Προγράμματος της Alpha Bank διπλασιάζονται για τους κατόχους της εφαρμογής Bonus App. Η προνομιακή αυτή προσφορά των διπλάσιων Bonus Πόντων θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου. Γι αυτό μην καθυστερείτε!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το Bonus App στο κινητό σας και καθημερινά θα μπορείτε να ανακαλύψετε τις ειδικές προσφορές της ημέρας από καταστήματα οικιακού εξοπλισμού, ηλεκτρικών ειδών και gadget, προϊόντων ομορφιάς, ένδυσης, υπόδησης και ό,τι άλλο επιθυμείτε.

Η λίστα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων με το Πρόγραμμα Bonus της Alpha Bank είναι απεριόριστη. Έτσι, με σύμμαχο το Bonus App όλες οι ευκαιρίες θα είναι στα χέρια σας!

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024