Συντετριμμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κηδεία του αδελφού του
Δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο αδελφός του «έφυγε».
Συντετριμμένος ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κηδεία του αδερφού του, μοιάζοντας σαν να μην μπορεί να πιστέψει πως ο αδελφός του «έφυγε» από τη ζωή.
Τα δύο αδέρφια ήταν πολύ δεμένα και αγαπιόντουσαν πολύ.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στα γενέθλια του Θάνου τον Απρίλιο είχε δηλώσει πως είναι «τυχερός» που τον έχει.
Ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε με δέκα λέξεις και μια φωτογραφία από το παρελθόν τον αγαπημένο του αδερφό Θάνο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

«Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κάτω από μία φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου από τα νιάτα του.
- Βραζιλία: Ανησυχεί για πιθανή στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ
- Νέα ομάδα, νέα πόλη, νέος Γιάννης και νέο νούμερο: Ποιον αριθμό επέλεξε ο Αντετοκούνμπο στους Χιτ (pic)
- Η Ουκρανία εκτόξευσε πάνω από 400 drones προς τη Μόσχα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
- Γελασμένη η κυβέρνηση εάν πιστεύει ότι έχει τελειώσει η υπόθεση των υποκλοπών – ιδίως όταν πρώην πρωθυπουργός προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
- Κίνα: Τουλάχιστον 10 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και τους ανεμοστρόβιλους
- Λόρεν Μπένετ: Πέθανε η τραγουδίστρια που συμμετείχε στο Party Rock Anthem των LMFAO
- ΠΑΣΟΚ: Ο εκτός γραμμής Σγουρός, οι δύο εικόνες του κόμματος και το σχέδιο «Αττική»
- Ζλάταν για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Όμηρος του εγώ του η Πορτογαλία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442