Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέντε λόγοι για να παντρευτείς μετά τα 30

Πέντε λόγοι για να παντρευτείς μετά τα 30

Χωρίς άγχος και με καμία πίεση...

Κόντρα σε όλα όσα μπορεί να σε αγχώνουν, ο γάμος πριν τα 30 δεν είναι πάντα η συνταγή για την ευτυχία.

Ο καθένας άλλωστε έχει διαφορετικό «ρολόι».

Έχεις πολλούς λόγους να περιμένεις μέχρι τα 30 για να αρχίσεις να σκέφτεσαι το γάμο και παρακάτω σου παρουσιάζουμε μερικούς από αυτούς.

Θα το μετανιώσεις αν το κάνεις νωρίτερα

Ένας από τους πιο βασικούς λόγους για να μην παντρευτείς πριν τα 30 είναι ότι, για να μην είμαστε κι απόλυτοι, κατά 99,9% θα το μετανιώσεις. Όταν φτάσεις τα 40+ θα νοσταλγείς την ελευθερία που έχασες νωρίς και θα αναρωτιέσαι για ποιον λόγο πίεσες τον εαυτό σου και βιάστηκες τόσο.

Είναι σχετικά απίθανο να βρεις τον παντοτινό σου έρωτα πριν τα 20

Συγγνώμη που τρυπήσουμε με μία βελονίτσα τη φούσκα μέσα στην οποία ζεις, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Αν περιμένεις στα 22 σου να βρεις άντρα ο οποίος θα είναι επίσης 22 και συνειδητά θέλει να παντρευτεί, θα περιμένεις πολύ· για την ακρίβεια, μέχρι να φτάσεις τα 28-29. Εδώ που τα λέμε –συνειδητά- ούτε εσύ θέλεις να παντρευτείς.

Πρέπει να μάθεις να στηρίζεσαι στον εαυτό σου

Η δεκαετία των 20 είναι η ευκαιρία σου να ανεξαρτητοποιηθείς. Τώρα μπορείς να μάθεις πώς είναι να στηρίζεσαι στον εαυτό σου, τώρα είναι η ώρα να δεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά σου και πώς να τα διαχειριστείς. Αν παντρευτείς από τώρα, δε θα μάθεις ποτέ να τα βγάζεις πέρα μόνος, και δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον.

Δώσε βάση στις εμπειρίες, όχι μόνο στον προορισμό

Ναι, μπορεί να έχεις στο μυαλό σου ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θέλεις να παντρευτείς. Είναι απολύτως κατανοητό. Όσο, όμως οι άνθρωπος κάνει σχέδια, το σύμπαν χασκογελάει. Προσπάθησε να εστιάσεις στο τώρα και τις εμπειρίες που μπορείς να αποκτήσεις, αντί να σκέφτεσαι αν και πότε θα γνωρίσεις τον παντοτινό σου έρωτα.

Μπορεί να κάνεις λάθος για τον τύπο σου

Νιώθεις μια σιγουριά όταν περιγράφεις το ιδανικό σου ταίρι, ποια είναι όμως η αλήθεια; Είναι αρκετά πιθανό λίγο αφού κλείσεις τα 20 να έχεις κάνει σχέση μόνο με έναν συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου· αν όχι και με μόνο έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν πρέπει να εξερευνήσεις; Σου αρέσουν οι πιο «ανέμελοι» άνθρωποι ή οι πιο οργανωτικοί και καριερίστες; Πάρε τον χρόνο σου, έτσι ώστε να ανακαλύψεις ποιοι άνθρωποι έχουν τη στόφα του ιδανικού σου συντρόφου.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024