Βραβεία AIPS: Στην καλύτερη 20αδα Αντετοκούνμπο και Τσιτσιπάς
Η AIPS ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφορορίας για τους κορυφαίους Ευρωπαίους αθλητές της χρονιάς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκονται στην πρώτη εικοσάδα
Η AIPS ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφορορίας για τους κορυφαίους Ευρωπαίους αθλητές της χρονιάς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκονται στην πρώτη εικοσάδα.
Ο Greek Freak συγκέντρωσε 46 βαθμούς και βρέθηκε στην ένατη θέση, ενώ ο Έλληνας τενίστας ήταν στην 20η με 17 βαθμούς.
Στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκε ο Λιούις Χάμιλτον μετά από μεγάλη μάχη με τον Ραφαέλ Ναδάλ. Ο πιλότος της Mercedes συγκέντρωσε 151 βαθμούς έντεκα περισσότερους από τον Ισπανό τενίστα. Από τον χώρο του ποδοσφαίρου στη λίστα βρίσκεται μόνο ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ενώ ο μοναδικός παίκτης που έχει κατακτήσει την κορυφή ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο το 2016.
Πηγή: onetv.gr
- Barclays: Τα «στοιχήματα» γίνονται ο νέος γκουρού των αγορών
- Η Anthropic συμφώνησε να καταβάλλει στη SpaceX 1,25 δισ. δολάρια μηνιαίως για υπολογιστική ισχύ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
- Εκλογές Περού: Η υποψήφια της ακροδεξιάς Φουτζιμόρι έχει προβάδισμα 4% ενόψει β΄ γύρου

