
Πήλιο : Αλεπού δάγκωσε 5χρονη στις Μηλιές
Πρωτόγνωρο συμβάν αντιμετώπισε μια οικογένεια στον Βόλο ανήμερα Χριστούγεννα
Πρωτόγνωρο συμβάν αντιμετώπισε μια οικογένεια στον Βόλο ανήμερα Χριστούγεννα.
Σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο, μια αλεπού δάγκωσε ένα 5χρονο κοριτσάκι και χρειάστηκε να μεταφερθεί στην Παιδιατρική Κλινική Βόλου.
Όπως υποστηρίζουν οι γονείς η μικρή ήταν στο αυτοκίνητο μαζί τους και το όχημα μόλις είχε σταθμεύσει στις Μηλιές. Το παιδάκι αμέριμνο πήγε να αποβιβαστεί από το ΙΧ, όταν μπροστά του εμφανίστηκε η αλεπού, που πιθανολογείται πως ήταν κρυμμένη πίσω από πουρνάρια, η οποία του επιτέθηκε δαγκώνοντάς το στο χέρι.
Οι γονείς πήραν το παιδί σε κατάσταση σοκ και το μετέφεραν αμέσως στο Νοσοκομείο. Στην Παιδιατρική Κλινική όπως ήταν φυσικό όλοι τέθηκαν σε αυξημένη επιφυλακή, μόλις έγινε γνωστό το συμβάν.
Η αλεπού είχε καταφέρει δύο τραύματα στο χέρι της 5χρονης. Αφού διαπιστώθηκε πως το παιδί είναι εμβολιασμένο για τέτανο, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να του χορηγηθεί αντιλυσσικό εμβόλιο για προληπτικούς λόγους. Η αλεπού είναι ένα από τα ζώα τα οποία μεταδίδουν τη λύσσα και οι γιατροί ήθελαν να είναι σίγουροι, πως ο οργανισμός του παιδιού δεν θα μπει σε άλλες περιπέτειες.
- Αδιανόητη απόφαση του Ομπρένοβιτς – Ο Σλοβένος ακύρωσε καθαρό γκολ του Ολυμπιακού, μετά από παρέμβαση του VAR (vid)
- Η απορρύθμιση του κοινωνικού κράτους δεν θα ενισχύσει την Ευρώπη, θα την κάνει φτωχότερη
- Σοκ στη Λυών – Κίνδυνος αποκλεισμού από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω οικονομικών παραβάσεων
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 27χρονος μετά από σύγκρουση μηχανής με ΙΧ
- Φαμπιάν Γκοντέ – Η ταινία «Αυτόματος Τηλεφωνητής», η Ελλάδα και η καλοσύνη
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Τσικίνιο (vid)



