Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιο είδος σπιτιού σας ταιριάζει;

Ποιο είδος σπιτιού σας ταιριάζει;

Πείτε μας τον χαρακτήρα σας να σας πούμε ποια είναι η ιδανική κατοικία για εσάς

Όταν μένουμε σε ένα ενοικιασμένο διαμέρισμα ή και μονοκατοικία, μαθαίνουμε να προσαρμοζόμαστε στα χαρακτηριστικά του. Η ίδια λογική, όμως, που μας επιτρέπει να ξεπερνάμε ανώδυνα τις δυσκολίες των προσωρινών μας σπιτιών, μπορεί να γίνει καταστροφική αν την εφαρμόσουμε κατά την επιλογή της μόνιμης κατοικίας μας.

Η προσωπικότητα και ο τρόπος ζωής σας καθορίζουν εν πολλοίς το σπίτι που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας. Όμως είτε είστε ορκισμένοι εργένηδες, είτε ευτυχισμένοι οικογενειάρχες, είτε παιδιά της πόλης είτε… του λόγγου, είναι βέβαιο πως το πρόγραμμα Alpha Κατοικία, το στεγαστικό δάνειο της Alpha Bank, με πολύ ευνοϊκούς όρους από την Alpha Bank, μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας.

Ποιο είδος σπιτιού σας ταιριάζει αν είστε…

Παιδί της πόλης

Δεν θα αντικαθιστούσατε τον θόρυβο της πόλης με κανένα μέρος στον κόσμο. Η ησυχία σας καταθλίβει και η μεγαλύτερη επιθυμία σας είναι να μπορείτε να μετακινείστε παντού με τα πόδια – έστω με το ποδήλατο. Αρνείστε πεισματικά να λείψετε από οποιοδήποτε μεγάλο event και οι στιλιστικές σας επιλογές σπανίως μένουν ασχολίαστες. Η ανάγκη σας για εγγύτητα δεν σταματά στις αποστάσεις: Δεν μπορείτε να φανταστείτε ένα σπίτι που δεν συνδέεται με το διπλανό του με μεσοτοιχία. Άλλωστε, ένα ρούχο που πέφτει στο μπαλκόνι σας από τη μπουγάδα του γείτονα μπορεί να καταλήξει σε μια ενδιαφέρουσα καινούργια γνωριμία – ή σε ένα ενδιαφέρον καινούργιο (και φρεσκοπλυμένο) ρούχο.

Διαμέρισμα στο κέντρο: Η τοποθεσία είναι το παν. Έχετε ανάγκη από ένα σπίτι στην πιο hip περιοχή της πόλης. Όπως όλες οι επιλογές σας, έτσι και το δάνειο που θα χρηματοδοτήσει την πρώτη σας κατοικία θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένο απόλυτα στην προσωπικότητα και τις ανάγκες σας.

Με το Alpha Κατοικία μπορείτε να επιλέξετε οι ίδιοι το επιτόκιο που σας ταιριάζει και είτε να έχετε σταθερή δόση επιλέγοντας σταθερό επιτόκιο από 5 έως 30 έτη είτε να επωφεληθείτε από τις ευνοϊκές συνθήκες της αγοράς μέσω της επιλογής κυμαινόμενου επιτοκίου που συνδέεται με το Euribor τριών μηνών. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το ποσό της μηνιαίας δόσης που επιθυμείτε να πληρώνετε στην αρχή του δανείου, το οποίο μπορεί να είναι μειωμένο έως και 50% σε σχέση με την κανονική σας δόση.

Εραστής της φύσης

Μπορεί η μοίρα να σας έριξε σε κάποιο αστικό κέντρο, όμως η ψυχή σας πάντα θα αποζητά το ξύπνημα υπό τα κελαηδήματα πουλιών. Λαχταράτε καθαρό αέρα και άφθονη ησυχία – γιατί όχι και έναν κήπο για να φιλοξενήσει τα ολοδικά σας λαχανικά; Εκτός από τον θόρυβο των γειτόνων, θέλετε να αποφύγετε και τις πολλές συνεννοήσεις μαζί τους. Εξάλλου, τα χέρια σας πιάνουν και δεν έχετε ανάγκη κανέναν για να επισκευάσετε τις βλάβες που ενδέχεται να προκύψουν.

Μονοκατοικία στα προάστια: Ίσως δεν μπορείτε να αποφύγετε πλήρως τη ζωή στην πόλη, όμως μπορείτε να την κάνετε να μοιάζει πολύ πιο επαρχιακή. Ένα σπίτι στις παρυφές του άστεως συνδυάζει τη χρηστικότητα με την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

Ωστόσο, η ζωή σε μια μονοκατοικία εμπερικλείει και επιπλέον έξοδα μετά την αγορά. Για παράδειγμα, ίσως επιθυμήσετε τους φασαριόζους γείτονές σας όταν αναλάβετε για πρώτη φορά μόνοι σας το κόστος της θέρμανσης. Το πρόγραμμα Alpha Κατοικία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε και αυτό τον σκόπελο, καθώς σας χαρίζει επιβράβευση Bonus μέσω της παροχής κάρτας Χρυσή Alpha Bank Bonus Visa, με προνομιακή διπλάσια αναλογία συλλογής πόντων και δώρο καλωσορίσματος 20.000 Bonus πόντους, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε με τον πάροχο του φυσικού σας αερίου.

Ορκισμένος εργένης

Δεν σας παρεξηγούμε. Ξέρουμε ότι δεν αποκλείετε το ενδεχόμενο να βρείτε κάποτε την ευτυχία μέσα από μία σχέση. Ως τότε, όμως, οργανώνετε τη ζωή σας χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας τον (έτσι κι αλλιώς υποθετικό) μελλοντικό σας σύντροφο. Οι προσωπικοί σας στόχοι και επιδιώξεις βρίσκονται πάντα σε προτεραιότητα και οι αποφάσεις σας ποτέ δεν εξαρτώνται από την άποψη των άλλων. Το ίδιο ισχύει και για την απόφαση να αγοράσετε το δικό σας σπίτι χωρίς να έχετε αποκτήσει οικογένεια.

Διαμέρισμα: Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι η ευθύνη της συντήρησης ενός ολόκληρου σπιτιού. Ωστόσο, το γεγονός ότι προτιμάτε τη μοναξιά σας δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε εκπτώσεις στο μέγεθος. Ένα επιπλέον δωμάτιο μπορεί να φανεί χρήσιμο σε περίπτωση που αργότερα αποφασίσετε να μοιραστείτε τη ζωή σας με έναν εξίσου ανεξάρτητο άνθρωπο – και ακόμη και αν αυτό δεν συμβεί, δεν πρόκειται να πάει χαμένο. Γιατί να μην έχετε το δικό σας γραφείο στο σπίτι ή ένα guest room για τα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Η αποπληρωμή ενός στεγαστικού δανείου από ένα μόνο εισόδημα ίσως φαίνεται τρομακτική. Ωστόσο, με το Alpha Κατοικία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το πρόγραμμα «Προσαρμόζω τη Δόση μου» των Alpha Δανείων Κατοικίας, που σας επιτρέπει να καθορίσετε ανά πάσα στιγμή τη δόση του στεγαστικού σας δανείου, αν το εισόδημά σας παρουσιάσει παροδικές μεταβολές. Έτσι, μπορείτε πάντα να είστε βέβαιοι για την ικανότητά σας να φανείτε συνεπής.

Οικογενειάρχης

Όπως και αν έμοιαζε η ζωή σας μόλις λίγα χρόνια πριν, σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή της εικόνα. Μπορεί κάποτε το μόνο που θέλατε να ήταν ένα μικρό διαμέρισμα σε μια βολική περιοχή του κέντρου, ξαφνικά όμως συνειδητοποιείτε ότι έχετε ανάγκη από χώρο – πολύ χώρο. Μεγαλύτερος εχθρός σας έχει γίνει ο θόρυβος από το διπλανό διαμέρισμα που φέρνει τη μεγαλύτερη πιθανή καταστροφή: Σας ξυπνάει το μωρό. Ταυτόχρονα, όμως, είναι αδύνατον να διαμαρτυρηθείτε για αυτό, καθώς κατά πάσα πιθανότητα λίγες ώρες μετά θα είναι το μωρό που θα ξυπνά τους ενοίκους του διπλανού διαμερίσματος.

Μονοκατοικία (ή οροφοδιαμέρισμα): Έχετε ανάγκη από όσο το δυνατόν περισσότερη αυτονομία από τους γείτονές σας. Το ιδανικό σενάριο είναι ένα σπίτι με τουλάχιστον ένα δωμάτιο παραπάνω από αυτά που χρειάζεστε τώρα – ποιος αποκλείει το σενάριο σύντομα να θελήσετε να μεγαλώσετε κι άλλο την οικογένειά σας; Επίσης, μια αποθήκη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν γονιό!

Το πρόγραμμα Alpha Κατοικία, σας επιτρέπει να καλύψετε και τις υπόλοιπες ανάγκες της οικογένειάς σας, καθώς προσφέρει δωρεάν ασφάλιση για κάθε παιδί σας έως την ηλικία των 16 ετών μέσω του προγράμματος Alpha Υγεία για Όλους Classic, για όλη τη διάρκεια του δανείου.

Όποιο και αν είναι το κατάλληλο σπίτι για εσάς, το στεγαστικό δάνειο Alpha Κατοικία είναι βέβαιο πως μπορεί να σας βοηθήσει να το αποκτήσετε, καθώς σας επιτρέπει να διαμορφώσετε το στεγαστικό σας δάνειο σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024