ΝΒΑ : Το απαράδεκτο χτύπημα που δέχτηκε ο Αντετοκούνμπο
Η προσπάθεια του Ρίτσαρντσον να βγάλει το μάτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο δε συγκίνησε ιδιαίτερα τους διαιτητές του παιχνιδιού Σίξερς - Μπακς
Σε ένα άσχημο βράδυ τόσο για τους Μπακς όσο και για τον ίδιον, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχτηκε και ένα ιδιαίτερα σκληρό φάουλ από τον Τζος Ρίτσαρντσον των Σίξερς.
Ήταν 6:25’ πριν από το τέλος του παιχνιδιού, όταν ο Greek Freak έκανε μπάσιμο και ο αντίπαλος παρά λίγο να του βγάλει το μάτι.
Ωστόσο, η αντίδραση των διαιτητών ήταν εξωπραγματική.
Όχι μόνο δεν υπέδειξαν το φάουλ του Ρίτσαρντσον, αλλά χρέωσαν και με τεχνική ποινή τον Αντετοκούνμπο, όταν αυτός διαμαρτυρήθηκε.
Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Αντετοκούνμπο εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο, αφού, εκτός από το αντισυναδελφικό μαρκάρισμα του αντιπάλου του, αναγκάστηκε να διαχειριστεί και την αδιαφορία των διαιτητών για τη σωματική ακεραιότητά του.
Δείτε τη φάση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
- Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ: Πώς γίνεται να μην κέρδισε χρήματα από τις «Νεανικές ανησυχίες» παρά την επιτυχία της σειράς
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού (pic)
- Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 83-85: Ήττα σε… νεκρό χρόνο για τους Πράσινους
- Μονακό – Μπασκόνια 102-92: Πρώτη νίκη μετά από ένα μήνα για την ομάδα του Σπανούλη
- Σαββατοκύριακο με σκόνη από τη Σαχάρα και άστατο καιρό
- Ζαλγκίρις – Χαποέλ Τελ Αβίβ 93-82: Ο Μόουζες Ράιτ κέρδισε τον Ιτούδη

