Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπολσονάρου έχασε προσωρινά τη μνήμη του μετά από πέσιμο

Ο Μπολσονάρου έχασε προσωρινά τη μνήμη του μετά από πέσιμο

Πότε κατάφερε να θυμηθεί...

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου έκανε γνωστό σήμερα ότι υπέστη προσωρινή απώλεια μνήμης, αφού έπεσε μέσα στην προεδρική κατοικία, στην Μπραζίλια, στις αρχές της εβδομάδας.

Το γραφείο του Μπολσονάρου είχε ανακοινώσει την Δευτέρα ότι ο 64χρονος πρόεδρος έπεσε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις. Από την αξονική τομογραφία στο κεφάλι του δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα. Ο Μπολσονάρου παρέμεινε τη νύχτα στο νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο την Τρίτη.

Πότε κατάφερε να θυμηθεί;

«Είχα μερική απώλεια μνήμης. Σήμερα το πρωί κατάφερα να θυμηθώ πολλά πράγματα», είπε χθες το βράδυ ο πρόεδρος, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Band TV. «Τώρα είμαι καλά. Δεν ήξερα, για παράδειγμα, τι είχα κάνει την προηγούμενη ημέρα», εξήγησε.

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 ο Μπολσονάρου έχει υποβληθεί σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του. Πρόσφατα, είπε σε δημοσιογράφους ότι πιθανόν να έπασχε από καρκίνο του δέρματος, όμως η βιοψία που του έγινε ήταν αρνητική.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024