
Νέα τουρκική πρόκληση στα Ιμια: Σκάφος της ακτοφυλακής απείλησε να εμβολίσει Έλληνες ψαράδες
Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Τούρκων. Μετά το μπαράζ παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά F-16 ανήμερα τα Χριστούγεννα, σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής απείλησαν να εμβολίσουν έλληνες ψαράδες στα Ιμια.
Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Τούρκων. Μετά το μπαράζ παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά F-16 ανήμερα τα Χριστούγεννα, σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής απείλησαν να εμβολίσουν έλληνες ψαράδες στα Ιμια.
Οι Ελληνες ψαράδες στην περιοχή των Ιμίων κατέγραψαν σε βίντεο τις νέες προκλητικές συμπεριφορές.
Νέες προκλητικές συμπεριφορές από σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής κατέγραψαν Έλληνες ψαράδες στην περιοχή των Ιμίων.
Στο βίντεο που μετέδωσε ο Alpha φαίνεται ένα από τα τουρκικά σκάφη να κινείται με ταχύτητα προς το ελληνικό καΐκι και τελευταία στιγμή να κάνει στροφή προκειμένου να μην το εμβολίσει.
«Έμειναν τα παραγάδια κάτω και δεν μας άφηναν να δουλέψουμε. Όμως εμείς εκεί κόντρα γιατί είναι οι μέρες που ρίχνουν τα ψάρια πάνω στα Ίμια» δήλωσε ο ψαράς Βασίλης Λύρας από την Κάλυμνο.
Σύμφωνα με τον ίδιο «αυτός ερχόταν με 40 μίλα πίσω από την πρύμνη. Ήρθε με τσαμπουκά και να κάνει φασαρία αλλά εμείς δεν φύγαμε. Αν κάναμε μια μπροστά θα γινόταν επεισόδιο. Μόλις πάμε στο 1 μίλι από τα Ίμια έχουμε τη σειρήνα να μας ενοχλεί».
- ΙΝΑΤ: Για ποιον είναι χρήσιμη η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία; – Το Ινστιτούτο Τσίπρα απαντά
- Μπετονιέρα προσέκρουσε σε κολώνα στο Παλαιό Φάληρο – Διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αμφιθέας
- Ο Σέρχιο Ράμος πήρε αντί 450 εκατ. ευρώ τη Σεβίλλη
- Η «αθέατη» πλευρά της Αττικής: Τα εμπόδια που κρατούν τους ξένους επισκέπτες μακριά από τις ακτές
- Ο πλανήτης ξεμένει από άμμο, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Ντόναλντ Τραμπ: Στο Πεκίνο ο Αμερικανός πρόεδρος – Με στρατιωτική μπάντα και 300 σημαίες των ΗΠΑ και της Κίνας η υποδοχή του


