Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να διακοσμήσω το χριστουγεννιάτικο τραπέζι;

Πώς να διακοσμήσω το χριστουγεννιάτικο τραπέζι;

Οι ημέρες των γιορτών είναι σίγουρα η καλύτερη εποχή να περιποιηθείτε αλλά και να εντυπωσιάσετε τους φίλους και συγγενείς σας! Έχετε ήδη ετοιμάσει το μενού, αλλά θέλετε να δώσετε μια ιδιαίτερη εορταστική νότα στο φετινό σας τραπέζι; Στην απόλυτη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών το εορταστικό τραπέζι είναι σίγουρα το επίκεντρο της  προσοχής. Μπορείτε να έχετε […]

Οι ημέρες των γιορτών είναι σίγουρα η καλύτερη εποχή να περιποιηθείτε αλλά και να εντυπωσιάσετε τους φίλους και συγγενείς σας! Έχετε ήδη ετοιμάσει το μενού, αλλά θέλετε να δώσετε μια ιδιαίτερη εορταστική νότα στο φετινό σας τραπέζι; Στην απόλυτη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών το εορταστικό τραπέζι είναι σίγουρα το επίκεντρο της  προσοχής.

Μπορείτε να έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με απλά πράγματα που μπορεί να έχετε ήδη στο σπίτι. Προτείνουμε να επιλέξετε το ύφος της διακόσμησης ανάλογα και με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο κλασσικό κόκκινο, στο ασημί με χρυσό ή να κινηθείτε σε ουδέτερους τόνους και φυσικά υλικά.

Δείτε μερικές ιδέες που συγκεντρώσαμε για εσάς:

Ετοιμάστε μια εντυπωσιακή σύνθεση από φυσικά υλικά για πιο ζεστό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε σαν βάση κλαριά δέντρου ή ξύλινα πλατό και διακοσμήστε τα με κεριά, κουκουνάρια ακόμα και χειμωνιάτικα φρούτα.

Δοκιμάστε να βάλετε μερικές χριστουγεννιάτικες μπάλες μέσα σε ένα μεγάλο διάφανο μπωλ ή βάζο και τοποθετήστε το στο κέντρο του τραπεζιού.

Δώστε ύψος στο τραπέζι σας φτιάχνονας μια σύνθεση από κηροπήγια σε διαφορετικό ύψος ή διαφορετικά σχέδια για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σε σύρμα θα δώσουν γιορτινή ατμόσφαιρα στο τραπέζι σας.

Κάρτες με το όνομα του κάθε καλεσμένου που θα φτιάξετε μόνοι σας θα δώσουν επίσης ένα πιο ιδιαίτερο τόνο και μη ξεχάσετε τις χριστουγεννιάτικες χαρτοπετσέτες!

Μπορείτε να βρείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, φωτάκια και όλα όσα θα χρειαστείτε για το γιορτινό σας τραπέζι στο ηλεκτρονικό supermarket e-fresh.gr με άμεση παράδοση στο σπίτι σας μέσα σε λίγες ώρες! Κάντε λοιπόν όλα τα ψώνια σας online από την άνεση του σπιτιού σας για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και το τραπέζι, και περάστε έτσι περισσότερο χρόνο για τα δώρα και με τους αγαπημένους σας!

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024