
Θεσσαλονίκη : Έκαψαν το αυτοκίνητο Τούρκου διπλωμάτη
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά πυροσβέστες, οι οποίοι και έσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί στα διπλανά οχήματα.
Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή της Άνω Πόλης στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, το αυτοκίνητο ανήκει σε Τούρκο διπλωμάτη που εργάζεται στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης.
Η επίθεση σημειώθηκε στις 2:35. Ο δράστης ή οι δράστες τοποθέτησαν πλάκες παραφίνης στα πίσω ελαστικά του οχήματος.
Μέσα σε λίγα λεπτά το αυτοκίνητο είχε παραδοθεί στις φλόγες.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά πυροσβέστες, οι οποίοι και έσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί στα διπλανά οχήματα.
Ο Τούρκος διπλωμάτης ενημερώθηκε για το συμβάν από φιλικό του πρόσωπο και έφτασε στο σημείο λίγη ώρα αργότερα.
Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας. Υπάλληλοι του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εξέτασαν εξονυχιστικά το όχημα ενώ αντίστοιχο έλεγχο πραγματοποίησε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Ελληνικής Αστυνομίας.
- Ουκρανία: Ευρωπαίοι σύμμαχοί της «συζητούν» εμπλοκή της Ρωσίας σε συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου
- Τουρκία: Η αυταρχική διολίσθησή της στο επίκεντρο της Επιτροπής Tom Lantos στο Κογκρέσο των ΗΠΑ
- Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν υπό τον Τραμπ και χωρίς τη Χεζμπολά να παραταθεί η κατάπαυση του πυρός
- Κολομβία: Ο υποψήφιος της αριστεράς καταγγέλλει την «επέμβαση» του Τραμπ στα πολιτικά πράγματα της χώρας
- Ιράν: «Η επιχείρηση Επική Οργή τελείωσε», λέει ο Ρούμπιο
- Χιλή: Συγκρούσεις φοιτητών με την αστυνομία στο περιθώριο διαδήλωσης κατά της λιτότητας



