Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έμποροι Αμαρουσίου: Δεν μας ενόχλησε ποτέ η κατάληψη Κούβελου

Έμποροι Αμαρουσίου: Δεν μας ενόχλησε ποτέ η κατάληψη Κούβελου

Διαμαρτυρόμενος για τη χτεσινή στάση της αστυνομίας, ανέφερε πως «αυτό που θλίβει εμάς τους εμπόρους κύριε Τσίμα είναι ότι χθες ο εμπορικός κόσμος στο Μαρούσι που αποτελείται από μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, δηλαδή από καθόλου προσωπικό μέχρι 1 και 2 άτομα, έχασε το μεροκάματο. Αυτό ήταν».

Για όσα διαδραματίστηκαν χτες, το μεσημέρι της Κυριακής στο Μαρούσι, σχολίασε από πλευράς του ο πρόεδρος του συλλόγου εμπόρων της περιοχής, Γιάννης Νικολαράκος.

«Μαζεύτηκαν αυτά τα 100-150 άτομα, τα οποία δεν ενοχλούσαν, ήταν εκεί βέβαια, δεν είχε γίνει τίποτα, ξεκίνησαν μια πορεία προς στον κεντρικό δρόμο στο Μαρούσι, πάλι δεν έγινε τίποτα, και κάποια στιγμή ακούσαμε να πέφτουν χημικά. Δεν ξέρω γιατί» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Διαμαρτυρόμενος για τη χτεσινή στάση της αστυνομίας, ανέφερε πως «αυτό που θλίβει εμάς τους εμπόρους κύριε Τσίμα είναι ότι χθες ο εμπορικός κόσμος στο Μαρούσι που αποτελείται από μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, δηλαδή από καθόλου προσωπικό μέχρι 1 και 2 άτομα, έχασε το μεροκάματο. Αυτό ήταν», προσθέτοντας ότι «δεν έγιναν τρελές ζημιές» από την πλευρά των αντιεξουσιαστών.

Και συνέχισε: «Το Σάββατο η αγορά έσφυζε από ζωή, ήταν μέρα που θύμιζε παλιές καλές εποχές, χιλιάδες κόσμου. Την Κυριακή χθες ήταν τόσο ωραία ημέρα, μια ωραία ατμόσφαιρα είχαν βγει οικογένειες με τα παιδιά, παππούδες , …με τραγούδια στους δρόμους».

10 χρόνια δεν έχουμε ενοχληθεί

«Πρέπει να σας πω ότι εμείς αυτή την βίλα Κούβελου, ούτε τους έχουμε δει , δηλαδή δεν έχουμε ενοχληθεί 10 χρόνια τώρα, δηλαδή δεν έχουν γίνει φασαρίες από αυτούς τους ανθρώπους εκεί, ούτε τους βλέπαμε. Εγώ περνάω κάθε μέρα από το σπίτι απέξω , δεν είχα δει και κόσμο. Τα βράδια δεν ξέρω. Δεν περνάω από εκεί. Αλλά δεν είχαν ενοχλήσει» ανέφερε ο κ. Νικολαράκος σχετικά με την κατάληψη.

«Τώρα χριστουγεννιάτικα βαλθήκαμε να κάνουμε φασαρίες, ποιος και τι δεν καταλαβαίνουμε. Εμείς ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή μέσα σε μία κρίση οικονομική που περνάμε όλοι οι Έλληνες, όλη η αγορά, εμείς χάνουμε το μεροκάματο…» τόνισε.

«Έφυγε από τα Εξάρχεια και ήρθε στο Μαρούσι…»

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι με όλη αυτή την κατάσταση που υπάρχει στο Μαρούσι. Έφυγε από τα Εξάρχεια και ήρθε σε μια φιλήσυχη γειτονιά που είναι το Μαρούσι…» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του συλλόγου και κατέληξε:

«Δεν μας έχουν ενοχλήσει εμάς όλα αυτά τα χρόνια. Την είχαμε ξεχασμένη αυτή τη βίλα εκεί πέρα, την περιβόητη βίλα Κούβελου».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024