Λαβρόφ για Nord Stream 2 και Turkish Stream : Οι αγωγοί θα γίνουν παρά τις αμερικανικές κυρώσεις
Ο Ρώσος υπουργός των Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι τα σχέδια των αγωγών φυσικού αερίου Nord Stream 2 και Turk Stream θα υλοποιηθούν παρά τις αμερικανικές κυρώσεις, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Πρόσθεσε επιπλέον ότι η Ρωσία σχεδιάζει να αντιδράσει κατά των κυρώσεων αυτών.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε την Παρασκευή, νομοσχέδιο που περιλαμβάνει προβλέψεις για την επιβολή κυρώσεων κατά εταιριών που κατασκευάζουν τον αγωγό Nord Stream 2.
Σημειώνεται ότι με την κατασκευή αυτού του αγωγού, στόχος είναι ο διπλασιαμός της μεταφορικής ικανότητας φυσικού αερίου, κατά μήκος του συστήματος των αγωγών Nord Stream προς την Γερμανία.
- Αναδάσωση σε Πεντέλη και Παλλήνη στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής στρατηγικής της HELLENiQ ENERGY
- Μαθήματα προετοιμασίας γονεϊκότητας από τον Δήμο Θεσσαλονίκης
- ICE: Έχασε 175 συγγενείς στη Γάζα, διαδήλωσε για την Παλαιστίνη στο Κολούμπια και βρέθηκε υπό κράτηση
- Σκέφτεται επιστροφή στην Ευρώπη ο Σάριτς και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί
- Άρτα: Συγκλονίζει η μητέρα της 35χρονης που πέθανε ενώ θήλαζε – «Τίποτα δεν είχε παιδάκι μου, δεν ξέρω τι συνέβη»
- Η Μάργκο Ρόμπι νευριάζει με τον ηθοποιό που της έδωσε κάποτε ύπουλα τη συμβουλή «να τρώει λιγότερο»


