Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέσσερα μυστικά που θα απογειώσουν την ερωτική πράξη

Τέσσερα μυστικά που θα απογειώσουν την ερωτική πράξη

Είναι μερικές φορές που το σεξ κάνει θαύματα, τα λύνει όλα, και πολύ απλά βελτιώνει τη ζωή μας, πάντα προς το καλύτερο.

Κόλπα σεξ: Είναι μερικές φορές που το σεξ κάνει θαύματα, τα λύνει όλα, και πολύ απλά βελτιώνει τη ζωή μας, πάντα προς το καλύτερο.

Βέβαια, το θέμα δεν είναι απλά να κάνεις σεξ, αλλά κυρίως να κάνεις σεξ που δύσκολα ξεχνιέται. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τέσσερα κόλπα, τα οποία είναι ικανά να τρελαίνουν τα αρσενικά. Με τα παρακάτω, λοιπόν, κολπάκια δεν πρόκειται να ξεχάσει εσένα και τα όσα ζήσατε μαζί αυτό το καλοκαίρι.

Πρόκειται για τέσσερα μυστικά, που είναι ικανά να βάλουν φωτιά στην κρεβατοκάμαρα και να αναστήσουν σχέσεις και έρωτες που έχουν πέσει σε… χειμερία νάρκη.

Κόλπα σεξ: Το κόλπο του καθρέφτη Βάλε τον καθρέφτη ακριβώς μπροστά από το κρεβάτι και άσε τα υπόλοιπα να έρθουν από μόνα τους… Για παράδειγμα, όσο εσύ του κάνεις στοματικό έρωτα, εκείνος μπορεί να χαζεύει τα οπίσθιά σου! Στο μεταξύ, μπορείς και εσύ να ασχοληθείς μαζί του με τα χέρια σου προκειμένου να του προσφέρεις την υπέρτατη εμπειρία και να τον κάνεις να τρελαθεί από ευχαρίστηση.

Κόλπα σεξ: Ασχολήσου με τον εαυτό σου Όσο εκείνος ακόμα σε φιλάει, εσύ μπορείς να αρχίσεις να προετοιμάζεις το σώμα για όσα πρόκειται να επακολουθήσουν και για την ακρίβεια στο ζητούμενο της βραδιάς που δεν είναι άλλο από τον οργασμό. Μπορείς λοιπόν, να αρχίσεις να αυτοϊκανοποιείσαι. Φυσικά, δεν θα το κάνεις κρυφά. Αντιθέτως, φρόντισε να αντιληφθεί και εκείνος για ξεκινήσει το παιχνίδι. Άφησέ τον απλά να βλέπει, χωρίς φυσικά, να μπορεί να κάνει οτιδήποτε άλλο.

Κόλπα σεξ: Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις ύφος Αν υπάρχει κάτι που ερεθίζει πολύ περισσότερο έναν άντρα, από τα καλοσχηματισμένα οπίσθια ή ένα καλό στοματικό, είναι το ύφος και η αυτοπεποίθηση που έχεις στο σεξ. Άναψε τα φώτα, μην κρύβεσαι όταν σηκώνεσαι, βάλτον κάτω, και απλά πάρε το πάνω χέρι. Γενικά, μην ασχολείσαι με το πώς δείχνει η κοιλιά ή το στήθος σου. Απλά κάνε αυτό που θέλεις και σίγουρα θα του αρέσει.

Κόλπα σεξ: To τρίο το… φανταστικό Δεν σου αρέσει να μοιράζεσαι τον άντρα το δικό σου. Επειδή όμως οι άντρες, ολίγον αφηνιάζουν με το τρίο και το ζητάνε με πάθος, φυσικά με ακόμη μία γυναίκα, μπορείς να παίξεις λίγο θέατρο και να προσποιηθείτε ότι το τρίτο πρόσωπο υπάρχει. Και ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο; Ότι ο φανταστικός σας φίλος, θα είναι άντρας.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024