Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Βαρθακούρης : Εσύ είσαι ο Πάριος, δεν θες τον σουξεδιάρη Φοίβο

Χάρης Βαρθακούρης : Εσύ είσαι ο Πάριος, δεν θες τον σουξεδιάρη Φοίβο

Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη με τον πατέρα του και τον Φοίβο όταν εκείνος ήταν ακόμη φαντάρος.

Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη με τον πατέρα του και τον Φοίβο όταν εκείνος ήταν ακόμη φαντάρος.

Στο «Λούης Night show» βρέθηκε καλεσμένος ο Χάρης Βαρθακούρης και μεταξύ άλλων, μίλησε στον stand-up comedian, Λούη Πατσαλίδη για το περιστατικό με τον πατέρα του και τον Φοίβο.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Βαρθακούρης δήλωσε, πως το 1995 ξεκίνησε να κάνει δίσκους με τον πατέρα του μέχρι το 1996, όπου κλήθηκε να πάει φαντάρος και τότε ο Γιάννης Πάριος, του ανακοίνωσε πως θα κάνει δίσκο με τον Φοίβο γεγονός που στην αρχή τον βρήκε εντελώς αντίθετο.

«Όταν ήμουν λοιπόν φαντάρος μου λέει ο πατέρας μου πως θα έκανε δίσκο με τον Φοίβο, δεν σας κρύβω ότι τότε ξίνισα λίγο τα μούτρα μου και του λέω “πατέρα δεν έχεις ανάγκη τον Φοίβο, ο Φοίβος θα κάνει επιτυχία στον Δημήτρη Κόκοτα και σε άλλους μικρούς τραγουδιστές που έχουν ανάγκη την επιτυχία, εσύ είσαι ο Πάριος, δεν θέλεις τον σουξεδιάρη, εσύ θέλεις τον Θεοδωράκη, όχι τον Φοίβο».

View this post on Instagram

Χρόνια πολλά πατέρα! Σ’ευχαριστώ για όλα🙏🏻 Χρόνια πολλα σε όλους μας, όσοι ειμαστε μπαμπάδες… η οποία εξακολουθεί να ειναι η αγαπημένη μου λέξη! Όσες φορές και να την ακούσω, αισθάνομαι σαν να ειναι η πρωτη φορά!!! . Εντωμεταξύ, εντελώς συμπτωματικά, απόψε, στο Λονδίνο, ο Στελιος, ο Γρηγόρης κι εγώ κάνουμε αφιέρωμα στους πατεράδες μας! . Καλύτερη στιγμή της ημέρας: οταν με πήραν οι κόρες μου να μου ευχηθούν ❤️❤️❤️ . . #fathersday #happyfathersday #varthakouris #parios #bithikotsis #dionysiou #london #atributetothelegends #songsofourfathers

A post shared by ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) on

Ο τραγουδιστής στη πορεία, δεν είχε δώσει άλλη συνέχεια στο θέμα, ξέχασε το γεγονός, ολοκλήρωσε τη θητεία του και ένα διάστημα μετά επισκέφθηκε την δισκογραφική εταιρεία του πατέρα του, όπου ο παράγωγός του Πάριου τον έβαλε να ακούσει ένα τραγούδι.

«Ήταν το τραγούδι «Άπονη καρδιά» που είχε γράψει ο Φοίβος για τον πατέρα μου και μόλις άκουσα και το ρεφρέν έπαθα πλάκα με το κομμάτι και ακόμα το θεωρώ ένα απ΄τα καλύτερα τραγούδια που έχει πει ο πατέρας μου.

Απ΄εκείνη την στιγμή, ότι ενδοιασμό μπορεί να είχα στο μυαλό μου για τον Φοίβο, του τύπου ότι δεν είναι του επιπέδου ενός Πάριου, διαλύθηκαν επιτόπου και ο δίσκος ήταν εκπληκτικός».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Χάρης Βαρθακούρης :

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024