Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με ποιούς τύπους αντρών να μην κάνετε σχέση

Με ποιούς τύπους αντρών να μην κάνετε σχέση

Ορισμένες κατηγορίες αντρών «φωνάζουν» από μακριά ότι δεν είναι για σταθερή δέσμευση και συντροφικότητα

Είναι οι άντρες που θα τους δεις να είναι σε πολύ συγκεκριμένα επαγγέλματα και χώρους ενδιαφερόντων. Ίσως γιατί έχουν παντρευτεί την καριέρα τους, τον εαυτό τους αλλά και γιατί μπορεί να έχουν κάποια χαρακτηριστικά που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Του καλλιτεχνικού τομέα

Αυτός ο άντρας έχει ευαισθησία, δημιουργικότητα και σίγουρα έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα ο οποίος δεν θα σας κάνει να βαρεθείτε ποτέ! Eίναι ρομαντικός, κοιτάζει τα αστέρια ενώ παράλληλα δημιουργεί και επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα μαγαζιά για φαγητό και ποτό!

Το κακό είναι ότι το εισόδημά του δεν είναι σταθερό, είναι όποτε παίξει σε θεατρική παράσταση, πουλήσει πίνακα και αν. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τον ζείτε εσείς, με τον ταπεινό δυστυχώς μισθό σας!

Επιπλέον, το ιδιαίτερο του χαρακτήρα του και το ότι είναι γενικά στον κόσμο του, μπορεί τις πρώτες 10 μέρες να είναι σέξι, αλλά μετά αρχίζει και σπάει νεύρα! Και last but not least: Είστε σίγουρες ότι θέλετε έναν άντρα που να κλαίει περισσότερο από εσάς;

Μοντέλο ή δουλεύει σε μπαρ

Το γεγονός ότι είναι εμφανίσιμος, κοινωνικός κλπ δε σας λέει ότι οι πιθανότητες να σας «κερατώσει» είναι πολύ περισσότερες. Μετά κάνετε σχέση μαζί τους και πέφτετε από τα σύννεφα που πήγαν με άλλες δέκα.

Δεν είναι μόνο θέμα χαρακτήρα, είναι και θέμα συγκυριών! Το γεγονός ότι δουλεύει τις ώρες που δουλεύει με τον κόσμο που δουλεύει τον καθιστά ήδη λιγότερο έμπιστο. Όχι ότι όλοι είναι έτσι, αλλά σε μεγάλο βαθμό ναι είναι!

Άεργος

Δεν υπάρχει χειρότερη κατηγορία από αυτήν. Κάθεται δεν κάνει τίποτα όλη μέρα. Μάλλον τον ταίζει η μητέρα του και εσύ. Ζητάει μέχρι και λεφτά από τους δικούς του συνέχεια για να πάτε βόλτα ενώ είστε 30 ετών! Βαριέται να δουλέψει και τα θέλει όλα έτοιμα στη ζωή του. Είναι λάθος να μπλέξεις με έναν τέτοιον άντρα εξ’ αρχής. Εκτός αν θες να φεύγει ο μισός μισθός σου σε εκείνον.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024