
Παπαδημητρίου: Η αστυνομία μπορεί να ξεβρακώνει τους «μπαχαλάκηδες»
Ο πρώην δημοσιογράφος εκτίμησε ότι «αν είναι μπαχαλάκηδες, βεβαίως και μπορείς να τους ξεβρακώσεις» (σ.σ. κατά την προσαγωγή τους). «Διότι εμποδίζουν την ελεύθερη έκφραση. Εμποδίζουν την ελευθερία τη δική σας και τη δική μου» έσπευσε να προσθέσει
Την απαράδεκτη άποψη ότι η αστυνομία μπορεί να «ξεβρακώνει τους μπαχαλάκηδες» εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, αναφερόμενος στις πρόσφατες καταγγελίες περί αστυνομικής βίας.
Η δήλωσή του αυτή ήρθε ως απάντηση σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη, για το αν η Αστυνομία έχει δικαίωμα να ξεβρακώνει τους πολίτες.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24», ο πρώην δημοσιογράφος εκτίμησε ότι «αν είναι μπαχαλάκηδες, βεβαίως και μπορείς να τους ξεβρακώσεις» (σ.σ. κατά την προσαγωγή τους). «Διότι εμποδίζουν την ελεύθερη έκφραση. Εμποδίζουν την ελευθερία τη δική σας και τη δική μου» έσπευσε να προσθέσει.
Απευθυνόμενος δε προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Σπίρτζη, ο κ. Παπαδημητρίου επεσήμανε τα εξής:
«Το μόνο που προσπαθείτε να κερδίσετε είναι τους ανθρώπους που δυστυχώς ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι αν δεν βάλουμε λίγη τάξη σε αυτό τον τόπο, δεν θα μπορέσουν ούτε δουλειές να βρουν ούτε να πάμε παρακάτω ούτε να ξαναχτίσουμε τη χώρα».
Δείτε το επίμαχο απόσπασμα:
- Συνταγή: Σαλάτα με παντζάρια και μπουράτα
- Αύξηση του πραγματικού εισοδήματος των νοικοκυριών σε όλη την Ευρώπη το 2025 – Νικητές και χαμένοι
- Μεταναστευτικό: Κράτηση, απελάσεις και «μαύρες τρύπες» εκτός ΕΕ
- Τραμπ: «Δεν είναι καλή στιγμή» – Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ίσως χάσει τον γάμο του γιου του λόγω του πολέμου στο Ιράν
- Έμπολα: 671 τα κρούσματα και 160 θάνατοι – Γιατί ανησυχούν οι υγειονομικές αρχές
- Σε αναμονή οι ευρωπαίοι ασθενείς για νέες θεραπείες ίσως και πάνω από 3 χρόνια


