Μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία στον πεζόδρομο της Σωτήρος Διός & Γρηγορίου Λαμπράκη,  διοργανώνει σήμερα το μεσημέρι ο Δήμος Πειραιά.

Μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία στον πεζόδρομο της Σωτήρος Διός & Γρηγορίου Λαμπράκη,  διοργανώνει σήμερα το μεσημέρι ο Δήμος Πειραιά.

Η συναυλία ξεκινά στις 12 το μεσημέρι με τη συμμετοχή του δημοφιλούς συγκροτήματος «48 Ώρες».

Την ίδια στιγμή μικροί και μεγάλοι μπορούν να συμμετάσχουν σε δημιουργικά εργαστήρια ζωγραφικής, Χριστουγεννιάτικων κατασκευών και face painting.

Την Κυριακή στις 9 το πρωί ξεκινά το γιορτινό αθλητικό γεγονός που χαρίζει εκατοντάδες χαμόγελα! Μικροί και μεγάλοι φοράνε τη στολή του αγαπημένου Άγιου Βασίλη και τρέχουν στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης για να σκορπίσουμε το μήνυμα της χαράς των Χριστουγέννων.

Στις 10:30 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά / 10:30 – 13:30 τα «Βουβουγέλια» χαρίζουν σε μεγάλους και μικρούς άφθονα γέλια, ενώ την εκδήλωση πλαισιώνουν με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα μουσικά σύνολα πνευστών, η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά. Mικροί και μεγάλοι συμμετέχουν σε δημιουργικά εργαστήρια ζωγραφικής, Χριστουγεννιάτικων κατασκευών, διαδραστικά παιχνίδια και face painting, ενώ διασκεδάζουν με μουσική, χορό και ατελείωτο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr