Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός : Ραγδαία επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες το Σάββατο

Καιρός : Ραγδαία επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες το Σάββατο

Τοπικές βροχές στα δυτικά και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, καταιγίδες μετά το απόγευμα στην Ήπειρο και το Βόρειο Ιόνιο κατά τόπους ισχυρές, στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές μετά το απόγευμα στα βόρεια και κεντρικά, σταδιακά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη

Τοπικές βροχές στα δυτικά και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, καταιγίδες μετά το απόγευμα στην Ήπειρο και το Βόρειο Ιόνιο κατά τόπους ισχυρές, στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές μετά το απόγευμα στα βόρεια και κεντρικά, σταδιακά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το meteo.gr, τοπικές βροχές αναμένονται στα δυτικά όπου μετά το απόγευμα θα ενταθούν και θα σημειωθούν και καταιγίδες τοπικά ισχυρές σε Ήπειρο και Βόρειο Ιόνιο και λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές στο Ανατολικό Αιγαίο και μετά το απόγευμα στα βόρεια και κεντρικά τμήματα περιμένουμε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, ενώ βαθμιαία ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 14 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 20 βαθμούς στην Κρήτη, 12 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 17 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και μετά το απόγευμα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες και αυξημένα ποσοστά υγρασίας με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση σε μέτριους 4-5 μποφόρ και στα νότια σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μετά το απόγευμα και τοπικές ομίχλες τις βραδινές και πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου στο One Channel

Ο καιρός στην Αττική

Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες και αυξημένα ποσοστά υγρασίας, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες, αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση σε μέτριους 4-5 μποφόρ και στα νότια σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών μετά το απόγευμα και τοπικές ομίχλες τις βραδινές και πρωινές ώρες, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, με την κακοκαιρία να ξεκινάει από τα ξημερώματα της Κυριακής. Η επιδείνωση του καιρού έρχεται από τα βορειοδυτικά με θυελλώδεις ανέμους και με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις.

H πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό του Σαββάτου

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 και σταδιακά από το μεσημέρι 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές, οι οποίες από το απόγευμα στα δυτικά θα ενταθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις, αρχικά 3 με 5 τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ, βαθμιαία από το απόγευμα 5 με 7 και το βράδυ στο Θρακικό τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακά από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας κατά τόπους θα είναι ισχυρά.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και σταδιακά από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές από το βράδυ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6, βαθμιαία 5 με 7 και από το βράδυ στα ανατολικά και νότια τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές.

Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 6, σταδιακά από το μεσημέρι στις Κυκλάδες 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια από τις βραδινές ώρες.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6, σταδιακά από το μεσημέρι 5 με 7 και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024