Το φλερτ συνήθως συμβαίνει περισσότερο από άντρες σε γυναίκες παρά από γυναίκες σε άντρες. Σε κάθε περίπτωση δεν παύει να είναι ωραίο, διασκεδαστικό και να έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Νιώθεις τέλεια

Αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου αυτομάτως. Όταν μιλάμε πάντα για ποιοτικό φλερτ και όχι για κάτι το οποίο είναι αισχρό. Το να νιώθεις πιο ωραία γιατί ξέρεις ότι αρέσεις σε ένα άλλο άτομο σε κάνει να σου αρέσεις και εσένα περισσότερο.

Μπορεί να δεχθείς ένα κοπλιμέντο για τα υπέροχα ρούχα σου. Και εσύ κατευθείαν να νιώσεις πιο ωραία ακόμη και για το στυλ σου.

Περπατάς διαφορετικά

Είναι λογικό αν σε φλερτάρουν με κολακευτικό τρόπο, την ώρα που θα γυρίσεις το πρόσωπό σου προς την άλλη κατεύθυνση, να περπατάς νιώθοντας ότι είσαι πιο επιβλητική-ος. Είναι λογικό, ξέρεις ότι εξακολουθεί ο άλλος να σε παρατηρεί ακόμα και τώρα άλλωστε.

Θάρρος

Νιώθεις ότι συνηθίζεις σε αυτό και έχεις το θάρρος πλέον να ανταποκριθείς στο φλερτ. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοείς ότι αρέσεις και να μη ρίχνεις συνέχεια τον εγωισμό σου και την αυτοεκτίμησή σου. Το να έχεις το θάρρος να δείξεις στον άνθρωπο που αρέσεις και μάλλον σου αρέσει, δείχνει ότι καλλιεργείς περισσότερο και τις κοινωνικές σου ικανότητες.

Μια συμβουλή

Άμα νιώθεις αμήχανα ή άβολα καλό θα είναι πάντα να ακούς τον εαυτό σου. Αν βλέπεις ότι το άλλο άτομο συνεννοείται και δε λέει ό,τι του κατέβει πες του να σταματήσει να κάνει αυτό που κάνει. Δεν είσαι υποχρεωμένος-η να σε φλερτάρουν και ανταποκρίνεσαι σε αυτό. Ο καθένας έχει την ατομικότητά του άλλωστε.