Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Μουσείο Παγωτού απέκτησε τη δική του μόνιμη στέγη

Το Μουσείο Παγωτού απέκτησε τη δική του μόνιμη στέγη

Οι λάτρεις του παγωτού μπορούν πλέον να απολαύσουν την αγαπημένη τους γλυκιά αμαρτία καθημερινά στο πρώτο Μουσείο Παγωτού

Η επίσκεψη σε ένα μουσείο, δεν ήταν ποτέ πιο γλυκιά και δροσερή όσο αυτή στο Μουσείο Παγωτού.

Το Μουσείο Παγωτού στη Νέα Υόρκη, απέκτησε πρόσφατα μόνιμη στέγη στην περιοχή Σόχο, μεταφέροντας τους επισκέπτες στον ονειρικό κόσμο του αγαπημένου παγωμένου γλυκίσματος.

Με 13 θεματικές ενότητες, σε ένα κτίριο 2.323 τ.μ. οι επισκέπτες του Μουσείου Παγωτού, μπορούν να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία μέσα από πολύχρωμες εικόνες, δοκιμάζοντας αμέτρητες γεύσεις παγωτών, βάφλες και ατελείωτες επιλογές από γαρνιτούρες.

Το Μουσείο Παγωτού στη Νέα Υόρκη είναι το μοναδικό ροζ κτίριο στην περιοχή κι όπως είναι φυσικό, αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες μικρούς και μεγάλους επισκέπτες,

Φιλοξενώντας δεκάδες διαδραστικές εγκαταστάσεις, οι επισκέπτες του πολύχρωμου αυτού μουσείου,  ενθαρρύνονται να δοκιμάσουν ανάμεσα από χιλιάδες διαφορετικές γεύσεις παγωτού, να μυρίσουν, να παίξουν και να αποκτήσουν εμπειρίες για όλες τις αισθήσεις τους.

Μέχρι σήμερα τo pop-up Μουσείο Παγωτού – (Μuseum of Ice Cream -MOIC) έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 1, 6 εκατομμύρια επισκέπτες σε Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο.

Το Museum Of Ice Cream δημιουργήθηκε από την Maryellis Bunn και τον Manish Vora το 2016 και γνώρισε από την πρώτη στιγμή τεράστια επιτυχία καθώς τα social media κατακλύζονται από φωτογραφίες με τις πολύχρωμες και λαχταριστές εγκαταστάσεις του pop-up αυτού πολύχρωμου μουσείου.

Η συνιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος του Μουσείου Παγωτού Maryellis Bunn, ήταν το 2018  ανάμεσα στους πλουσιότερους επιχειρηματίες κάτω των 30, σύμφωνα με το Forbes, με το σημερινό κεφάλαιο της εταιρείας να ανέρχεται στα 200 εκατ. δολάρια.

View this post on Instagram

#museumoficecream #moic

A post shared by Manpreet (@m_kaurs) on

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024