Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: «Να μην παρίσταται ο Ολυμπιακός» – ΕΕΑ: «Εάν είστε καθαροί τι σας πειράζει;»

ΠΑΟΚ: «Να μην παρίσταται ο Ολυμπιακός» – ΕΕΑ: «Εάν είστε καθαροί τι σας πειράζει;»

Ο ΠΑΟΚ δεν δήλωσε «αθώος», αλλά επέμεινα να μην παρίσταται στην εκδίκαση ο Ολυμπιακός. Αποστομωτική η απάντηση της ΕΕΑ

Είναι νόμος: Η καθυστέρηση ολοκλήρωσης μιας υπόθεσης, κρατά «εγκλωβισμένο» τον αθώο. Και παράλληλα δίνει χρόνο στον ένοχο. ΠΑΟΚ και Ξάνθη διατρανώνουν εδώ και σχεδόν 15 ημέρες, που αποκαλύφθηκαν τα έγγραφα που φανερώνουν πιθανή πολυιδιοκτησία, φωνάζουν ότι είναι «αθώοι». Και απειλούν όσους το αμφισβητούν με αγωγές και μηνύσεις.

Την ίδια ώρα, όμως, ΠΑΟΚ και Ξάνθη αποφάσισαν να ζητήσουν αναβολή της ακρόασής τους στην ΕΕΑ, παρουσιάζοντας μια σειρά από δικαιολογίας και κωλύματα. Τα οποία το προεδρείο έκανε δεκτά και για αυτόν τον λόγο η υπόθεση πήγε για τις 10/01/2020.

Ωστόσο, είναι εντυπωσιακό ότι ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη ήταν αυτοί που ζήτησαν, απαίτησαν να διαλευκανθεί η υπόθεση το συντομότερο. Για να φύγουν οι σκιές. Οι ίδιοι, μάλιστα, δια των εκπροσώπων τους, Πιαλόγλου και Γκαγκάτση, υποστήριξαν στην πρόσφατη συνεδρίαση της Super Leaguye, πως «στην Επιτροπή θα πέσει φως» και «να μη γίνει δικαστήριο η Λίγκα».

Το εντυπωσιακότερο από όλα; Μετά το αίτημα της αναβολής της εκδίκασης, η πλευρά του ΠΑΟΚ, δεν υποστήριξε πως είναι αβάσιμες οι κατηγορίες για πολυιδιοκτησία. Αλλά ζήτησε να μην παρίσταται ο Ολυμπιακός στη διαδικασία. Παρότι είναι η ομάδα που έκανε την επίσημη καταγγελία και από την οποία κλήθηκαν για εξηγήσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Από την πλευρά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έδειξαν να συμμερίζονται τη σπουδή του ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, όπως αναρωτήθηκε το μέλος της ΕΕΑ, κ. Μαρούπα, «…εάν είστε καθαροί τι σας πειράζει να εισφέρει ό,τι στοιχεία έχει ο Ολυμπιακός, ώστε να βοηθήσει την Επιτροπή να αναζητήσει την αλήθεια;».

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξε πως «αντιλαμβανόμαστε τη σπουδαιότητα της υπόθεσης. Πρέπει να πέσει φως στην υπόθεση. καθώς έχουμε κάθε εβδομάδα παιχνίδια. Φανταστείτε να παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί αύριο να υποβιβαστεί, να της πάρουν αναδρομικά την άδεια ή ακόμα να είσαι και παίκτης της συγκεκριμένης ομάδας. Υπάρχουν τρομακτικές συνέπειες της κωλυσιεργίας με τη μετάθεση της εκδίκασης στο μέλλον».

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024