Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης – Βόλος 4-0

Άρης – Βόλος 4-0

Εντυπωσιακός ο Άρης κέρδισε με 4-0 τον Βόλο με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ιντέγε και Γκάμα

Μήνυμα ελήφθη. Οι παίκτες του Άρη έδειξαν ότι συνήλθαν άμεσα από την ήττα από τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και επικράτησε με 4-0 επί του Βόλου στο Κλεάνθης Βικελίδης, ανεβαίνοντας στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους οι Ιντέγε και Μπρούνο Γκάμα που σημείωσαν από δύο γκολ, ενώ σε πολύ μεγάλη μέρα βρέθηκε και ο Γιάννης Φετφατζίδης. Αντίθετα, ο Βόλος σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν κατάφερε να αντιδράσει ,καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ηταν εμφανής.

Οι οπαδοί του Άρη χειροκρότησαν τους παίκτες της ομάδας τους στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς και ζήτησαν νίκες στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Εκπλήξεις από τον Ένινγκ

Ο Μικαελ Ένινγκ παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-1-1 και αρκετές εκπλήξεις. Ο Γερμανός τεχνικός επέλεξε τον Ρόουζ να είναι αντικαταστάτης του Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Δεληζήσης ήταν ο παρτενέρ του Βέλεθ στα στόπερ. Ακόμα, ο προπονητής του Άρη άφησε στον πάγκο τον Μπα και ξεκίνησε τον Τόνσο δίπλα στον Σάσα στα αμυντικά χαφ. Ο συνεργάτης του προπονητή του Βόλου, Χουάν Φεράντο, Βίκτορ Μπασάντρε επέλεξε σύστημα 4-2-3-1 , με τον Μουνίθ να αγωνίζεται πίσω από τον Μάντζη, που ξεκίνησε στη κορυφή της επίθεσης.

Γκολ και κωλοτούμπα

Ο Άρης πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά και προσπάθησε να πετύχει ενα γκολ που θα του έδιωχνε το άγχος. Κάτι που κατάφερε στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, οταν και μετά από κάθετη πάσα του Γκάμα, ο Φετφατζίδης κατέβασε με ωραίο κοντρόλ τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ιντέγε, που έστειλε εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα. Πανηγύρισε, μάλιστα, έξαλλα το γκολ που πέτυχε, κάνοντας μια κολοτούμπα.

Δεύτερο γκολ από τον Ιντέγε

Ο Μπράουν Ιντέγε πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 24′ και μάλιστα ακόμα πιο όμορφο από το προηγούμενο. Ο Λάρσον πέρασε ωραία τη μπάλα στον Νιγηριανό επιθετικό, που μπήκε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή και πλασαρε εξαιρετικά τον Γκαραβέλη διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο του Άρη.

Ο Γκάμα την έστειλε στο γαμα

Ο Άρης δεν κατέβασε στροφές και συνέχισε να πιέζει τον αντίπαλο του. Στο 30ο λεπτό ο Μπρούνο Γκάμα με μια καταπληκτική ατομική ενέργεια, ανάγκασε τον Ντεντάκη να τον ανατρέψει. Ο διαιτητής Τζήλος υπέδειξε το πεντακάθαρο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί γάμα της εστίας του Γκαραβέλη. Χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα ήταν και το γεγονός οτι ο Βόλος δημιούργησε τη πρώτη καλή του ευκαιρία στο 34′, όταν μετά απο κόρνερ του Μουνίθ ο Τσίκα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ξεκίνησε στον ίδιο ρυθμό

Οι παίκτες του Άρη ξεκίνησαν δυνατά και στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης. Έφτασαν, μάλιστα, κοντά και σε ένα τέταρτο γκολ στο 46′, με τον Σάσα να σουτάρει άστοχα από πλεονεκτική θέση. Το προβάδισμα στο σκορ έδωσε τη ευκαιρία στον Ένινγκ να δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Περάσε στο 54ο λεπτό τον Μαρτίνες στη θέση του Ιντέγε και τον Λαρσον στη κορυφή της επίθεσης.

Γκολάρα από τον Μπρούνο

Η ομάδα του Ένινγκ συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και στο 61ο λεπτό πέτυχε και τέταρτο γκολ. Ο Λάρσον μπήκε από αριστερά στη μεγάλη περιοχή και γύρισε τη μπάλα στον Μπρούνο Γκάμα ,που με δυνατό σουτ πέτυχε ενα καταπληκτικό γκολ, το δεύτερο του στη σημερινή αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι, συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ.

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Βέλεθ (67’ Μπα), Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα (67’ Μπακούτσης), Τόνσο, Φετφατζίδης, Γκάμα, Λάρσον, Ιντέγε (56’ Μαρτίνες).

Βόλος ΝΠΣ (Βίκτορ Μπασάντρε): Γκαραβέλης, Τσίκα (73’ Μήτογλου), Διαμαντής, Ντεντάκης, Φερράρι, Μαξ, Μπαλογιάννης, Μουνίθ (68’ Κυζιρίδης), Τσαούσης, Τόρες (66’ Λύρατζης), Μάντζης.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024