Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιμιτσέλης - Γερονικολού : H τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Τσιμιτσέλης – Γερονικολού : H τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους απολαμβάνουν την επιτυχία τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική τους ζωή.

View this post on Instagram

Χρόνια πολλά σε όλους να πάρετε τα καλύτερα δώρα και να περάσετε όλοι και όλες απίστευτα Χριστούγεννα !!! Να φάτε καλά να φάτε νωρίς όμως και μετά πάμε σινεμαααααααα το Bachelor3 ήρθε από τον villageΒασίλη απόψε !!!!!!!! @village_gr @showtime_productions_ @voice_entertainment_group @alphatv @katerina_geronikolou @vassiliki_troufakou @kavouravicky_official @courtneyparkerofficial @meletis_ilias @nikosvourliotis @thanasis_viskadourakis @yiannispapadakos @georgiosfeidas @sakis_ntantoulas @johnkagioulis @pantelis_kalatzis @dstarovas_official @tonisfinos @jerome_kaluta @theo_skrikas @vasilis_kasvikis @takiszacharatos @isaiasmatiaba @giorgos_parasxos @thodoris_niarxos @chrysa_daponte Και άλλοι που ξεχνάω :-)και φυσικά ευχαριστώ τον @takisgiannetos για την επιμέλεια και δημιουργία της εμφάνισης

A post shared by Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) on

Το ζευγάρι μάλιστα το φετινό χειμώνα βρίσκεται μαζί στο θεατρικό σανίδι, καθώς πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Και από Σμύρνη Σαλονίκη» σε σκηνοθεσία Μιμής Ντενίση και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού πρωταγωνιστούν και στην ταινία του πρώτου «Για Πάντα», η οποία θα κυκλοφορήσει σε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες από 1 Ιανουαρίου.

Την περασμένη Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας με συγγενείς και φίλους να βρίσκονται στο πλευρό τους.

Όταν επέτρεψαν στο σπίτι τους μετά από αυτή τη σημαντική βραδιά, οι δύο τους έβγαλαν μια τρυφερή φωτογραφία στον καθρέφτη του ασανσέρ.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δε δίστασε μάλιστα να την δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να γράψει στη λεζάντα:

«Τόσες φωτό βγήκαν σε πρεμιέρες Αθήνας Θεσσαλονίκης αλλά πάντα η σελφι είναι πιο γλυκιά !!!! Ευχαριστώ παρά πολύ για όλα τα στορι και τα σχόλια για την ταινία μας και για την απίστευτη προσέλευση 2.000 ανθρώπων που στήριξαν αυτή την ταινία !!! 1/1/2020 ξεκινάμε την χρόνια με …για Πάντα».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024