Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Μαζωνάκης : Tο παρασκήνιο από τη φωτογράφιση στο Playboy

Γιώργος Μαζωνάκης : Tο παρασκήνιο από τη φωτογράφιση στο Playboy

O Γιώργος Μαζωνάκης πιο ανατρεπτικός από ποτέ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σίγουρα ένας από τους καλλιτέχνες της ελληνικής showbiz που «ψάχνεται» διαρκώς και απολαμβάνει να ζει και να δημιουργεί εμφανίσεις που συζητιούνται.

Η φωτογράφισή του για το Playboy έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, με έναν Γιώργο Μαζωνάκη διαφορετικό ήδη από το εξώφυλλο του περιοδικού.

Το ανατρεπτικό τεύχος

Έναν χρόνο από την επανακυκλοφορία της στην Ελλάδα συμπληρώνει η έντυπη έκδοση του ελληνικού «Playboy» και γιορτάζει αυτή την επέτειο µε ένα τεύχος αφιερωμένο στις αισθήσεις.

Ένας από τους µεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, ο ανατρεπτικός Γιώργος Μαζωνάκης, φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του «Senses Issue» και υπογράφει το προσωπικό του µανιφέστο µε τίτλο «Έλεγχος προόδου».

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής ποζάρει όπως δεν τον έχετε ξαναδεί, ενώ αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού  του που δεν γνωρίζουμε σε μία διαφορετική συνέντευξη με… “κουνελάκια” να λιποθυμούν στα χέρια του.

«Δεν μπορώ να σοκάρω επειδή είμαι συνεπής» δηλώνει ο ίδιος κάτω από τη φωτογραφία του στο instagram  όπου προβάλει το εξώφυλλο του περιοδικού.

View this post on Instagram

Αυτό μάλλον δεν το περιμένατε. 💣🐰 . Μετά από 25 χρόνια το ελληνικό Playboy φιλοξενεί για πρώτη φόρα έναν άνδρα στο εξώφυλλό του! Το ελληνικό Playboy γιορτάζει έναν χρόνο από την επανακυκλοφορία του περιοδικού και αφιερώνει το χειμερινό του τεύχος στις Αισθήσεις έχοντας στο εξώφυλλό του τον ανατρεπτικά συνεπή @georgemazonakis . 📷 @billgeorgoussis . 👉 Save the Date: Senses Issue, 21/12 με την εφημερίδα Παραπολιτικά . #playboygreece #playboygr #sensesissue #MAZW #hautmazw

A post shared by Playboy Greece (@playboy_greece) on

Το παρασκήνιο της φωτογράφισης και το teaser video

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέβασε στο προφίλ του και backstage πλάνα από τη φωτογράφιση αυτή με soundtrack το «Gucci φόρεμα» ενώ στο Instagram του Playboy ανέβηκε και το teaser video της ανατρεπτικής φωτογράφισης.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024