Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Ινδαρές: Το παράπονο του για τις συλλήψεις στο σπίτι του

Δημήτρης Ινδαρές: Το παράπονο του για τις συλλήψεις στο σπίτι του

"Δεν έχουμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε», ανέφερε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές.

«Δεν έχουμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε», ανέφερε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές, λίγο αφότου αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση εισαγγελέα το μεσημέρι της Πέμπτης (19/12/2019).

Ο πατρινός σκηνοθέτης και οι δύο γιοι του, που συνελήφθησαν επειδή διαμαρτυρήθηκαν, γιατί η αστυνομία εισέβαλε και στο δικό τους και ειδικότερα στην ταράτσα τους, έπειτα από έρευνα στο σπίτι τους, κατά την επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης  διπλανού κτιρίου στο Κουκάκι.

Οι τρεις άνδρες  αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την αυριανή δίκη τους στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Μετά τα γεγονότα στο Κουκάκι, ο πατρινός σκηνοθέτης πέρασε ολόκληρη τη νύχτα στη ΓΑΔΑ και μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου είχε συγκεντρωθεί κόσμος για συμπαρασταθεί σε εκείνον και τους γιους του.

«Έχει δημιουργηθεί μεγάλη ένταση σχετικά με το θέμα, πράγμα που είναι έξω από τις επιθυμίες μας. Μεγάλο μας παράπονο είναι ότι δεν είχαμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε. Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό θα μπουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διατάσεις όμως το να υπάρχει μία πόλωση εξωφρενική, οδηγεί στο να χαθεί το νόημα και πολλά άλλα πράγματα» ανέφερε ο σκηνοθέτης μιλώντας στο thebest.gr.

Έρση Ινδαρέ: Η κατάσταση που βιώνουμε είναι τραγική

Νωρίτερα, η σύζυγός του, Έρση Σπαρτιώτη – Ινδαρέ  είχε μιλήσει στο ίδιο μέσο για την τραγικότητα της κατάστασης που βίωσαν.

«Η κατάσταση που βιώνουμε είναι τραγική. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που μας συμβαίνει. Πραγματικά δεν μπορώ να ούτε να μιλήσω».

Η ίδια εμφανίστηκε φανερά εξαντλημένη και χωρίς να μπορεί να πιστέψει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένειά της.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024