Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Βλέπει» Γιαννούλη η Λοκομοτίβ Μόσχας

«Βλέπει» Γιαννούλη η Λοκομοτίβ Μόσχας

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λοκομοτίβ Μόσχας φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τη ρώσικη ομάδα να έχει ακουστεί και για τους Πέτρο Μάνταλο και Βασίλη Μπάρκα

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων είναι η Πόρτο και η Φενέρμπαχτσε.

Παράλληλα, ο Έλληνας διεθνής μπακ φέρεται να εμπλέκεται και με έναν ακόμη «μνηστήρα» που θέλει να τον κάνει δικό του. Ο λόγος για τη Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία σύμφωνα με όσα έγραψε στο Twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος Στέφανο Κονφόρτι, θα κινηθεί για τον αμυντικό του Δικεφάλου του βορρά.

Όπως ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο υπεύθυνους σκάουτινγκ της ρωσικής ομάδας, Ρικάρντο Τσερβελάι, θα έρθει στην Ελλάδα για να δει τον διεθνή μπακ στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει εμπλακεί σε διάφορα σενάρια τις τελευταίες μέρες, αφού φέρεται να ενδιαφέρεται και για τον Πέτρο Μάνταλο αλλά και για τον Βασίλη Μπάρκα. Στη λίστα της ωστόσο για τον αριστερό μπακ όπως αναφέρει και ο Ιταλός ρεπόρτερ ο Γιαννούλης είναι στην κορυφή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024