Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: Φοράει τα πιο αισθησιακά εσώρουχα μέσα στην σάουνα

Ιωάννα Τούνη: Φοράει τα πιο αισθησιακά εσώρουχα μέσα στην σάουνα

Η Ιωάννα Τούνη πιο καυτή από την.... σάουνα

Η Ιωάννα Τούνη πιο καυτή από την…. σάουνα!

Και εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, η Ιωάννα Τούνη γελάει και ανεβάζει καινούργια φωτογραφία!

Στην σάουνα

Η σέξι Θεσσαλονικιά φόρεσε τα πιο αισθησιακά εσώρουχα και μπήκε στην σάουνα. Η θερμοκρασία ανέβηκε στα ύψη και κατάφερε για ακόμα μια φορά να μας αποδείξει το διαθέτει έντονο σεξαπίλ.

Δείτε την ανάρτηση

Χριστούγεννα γεμάτα έρωτα

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής της φαίνεται πως θα περάσει φέτος η Ιωάννα Τούνη, αφού εδώ και λίγους μήνες είναι full in love με τον γοητευτικό επιχειρηματία από την Θεσσαλονίκη, Χρήστο Τσεβρεντζή.

Οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα, τον οποίο μας αποκάλυψε η ξανθιά influencer στις αρχές του μήνα.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Αυστρία και έζησε μοναδικές στιγμές στην χριστουγεννιάτικη Βιέννη, αφού επισκέφτηκε τα πιο γνωστά σημεία και δοκίμασε παραδοσιακά εδέσματα.

View this post on Instagram

𝟒𝟎𝟎𝐊♥ Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα @tsevre_ ! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι 😅😇 Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers ❤️❤️❤️Και που είστε? Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ ⚒🧿

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Μπορεί πλέον να βρίσκονται στην Ελλάδα, όμως αυτό δεν τους πτοεί! Η Ιωάννα Τούνη είναι λάτρης του Instagram και έτσι καθημερινά μας δείχνει διάφορες στιγμές από τη ζωή της.

Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Τούνη μας έδειξε το στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου συγκατοικεί μαζί με τον σύντροφό της.

«Τα πιο «μαγικά» Χριστούγεννα με το δέντρο των ονείρων μου…», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram της:

View this post on Instagram

Τα πιο «μαγικά» Χριστούγεννα με το δέντρο των ονείρων μου & τα πιο όμορφα αληθινά τριαντάφυλλα, από την Κορυφαία εταιρία της Ευρώπης @ammaroses_com , που έχουν διάρκεια ζωής 5 ολόκληρα χρόνια!!!🌹🌹✨ Εσύ στόλισες φέτος?! P.S Αν θες να αποκτήσεις τα δικά σου #ammaroses ή να κάνεις ένα απίστευτο δώρο στους αγαπημένους σου, με τον κωδικό “JTOUNI” έχεις έκπτωση -15% στην σύνθεση της επιλογής σου στο ammaroses.com !

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024