Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πορεία στο κέντρο της Αθήνας κατά του προϋπολογισμού - Κλειστοί οι δρόμοι

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας κατά του προϋπολογισμού – Κλειστοί οι δρόμοι

Πορεία από τα Προπύλαια στη Βουλή, πραγματοποιείται αυτή την ώρα, από Ομοσπονδίες, Συνδικάτα και φορείς, ενάντια στον προϋπολογισμό, η συζήτηση του οποίου ολοκληρώνεται αργά το βράδυ με ψηφοφορία.

Κλειστό είναι το κέντρο της Αθήνας από συλλαλητήριο και πορεία συνδικάτων και σωματείων που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ και διαμαρτύρονται για τον νέο προϋπολογισμό.

Χιλιάδες έδωσαν το «παρών» στο κάλεσμα στα Προπύλαια.

Αυτήν την ώρα, διεξάγεται πορεία από τα Προπύλαια προς τη Βουλή, μέσω της οδού Σταδίου. Όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα είναι κλειστοί.

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

«Η κυβέρνηση της ΝΔ με την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού – καρμανιόλα για το 2020 συμπληρώνει και ολοκληρώνει τη σφαγή των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων», τονίζει το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του.

Όπως επισημαίνει, ο προϋπολογισμός υλοποιεί τις «μεταμνημονιακές» δεσμεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης, αποδέχεται την «ενισχυμένη εποπτεία» και τα «πρωτογενή πλεονάσματα» που βγαίνουν «από το ξεζούμισμα και την ανελέητη φορολόγηση του εργαζόμενου λαού».

«Ο φετινός προϋπολογισμός είναι ο πρώτος που συντάσσεται σε συνθήκες ανάκαμψης μετά από 10 χρόνια κρίσης. Και αυτός είναι κομμένος και ραμμένος αποκλειστικά στην ενίσχυση των αναγκών των επιχειρηματικών ομίλων», τονίζει το ΠΑΜΕ.

«Ματώσαμε για την κρίση τους – Δεν θα ματώσουμε για την ανάπτυξη και τα κέρδη τους», ξεκαθαρίζει και καλεί τους εργαζόμενους να απαντήσουν με τη συμμετοχή τους στα συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα.

Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους του κέντρου

Όπως είναι φυσικό, οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας έχουν παραλύσει.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην άνοδο της Συγγρού, στην Καλλιρρόης, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου (από τους Αμπελόκηπους έως το Καλλιμάρμαρο) και στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024