Κλήρωση χωρίς ντέρμπι σήμερα στο Κύπελλο Ελλάδος, στο οποίο μπαίνουν πια και οι πέντε πρώτοι του περσινού πρωταθλήματος, δηλαδή οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος.
Οι 16 ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ δυναμικότητας και στη συγκεκριμένη φάση του θεσμού δε θα υπάρχει ντέρμπι. Κι αυτό διότι στο πρώτο γκρουπ, εκτός των πέντε προαναφερθέντων, θα είναι και ο Παναθηναϊκός, που πέρσι τερμάτισε 8ος, όπως και οι Πανιώνιος και Λαμία, που τερμάτισαν 7ος και 8η αντίστοιχα.
Στο δεύτερο γκρουπ θα είναι οι υπόλοιπες ομάδες που προκρίθηκαν από την προηγούμενη φάση. Δηλαδή, οι: Ξάνθη, Βόλος, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, Τρίκαλα.
Γηπεδούχος είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Οι αγώνες είναι διπλοί. Οι ημερομηνίες των παιχνιδιών της φάσης των «16» σύμφωνα με πληροφορίες είναι 7-9/1 και 14-16/1.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.