Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιρς Μπρόσναν : Από Τζέιμς Μποντ βασιλιάς στην «Σταχτοπούτα»

Πιρς Μπρόσναν : Από Τζέιμς Μποντ βασιλιάς στην «Σταχτοπούτα»

Ο Πιρς Μπρόσναν ανεβαίνει στον θρόνο της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς της «Σταχτοπούτας»

Ο Πιρς Μπρόσναν θα υποδυθεί τον βασιλιά στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Σταχτοπούτας» (Cinderella) της Sony Pictures με πρωταγωνίστρια την τραγουδίστρια, Καμίλα Καμπέγιο.

Οι Μπίλι Πόρτερ, Ίντινα Μένζελ, Νίκολας Γκάλιτζιν επιβεβαίωσαν επίσης τη συμμετοχή τους στην ταινία, που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Φεβρουαρίου 2021.

Η Καμίλα Καμπέγιο υποψήφια για Grammy, τραγουδίστρια/τραγουδοποιός, με πλατινένιο άλμπουμ θα συμμετάσχει και στη δημιουργία της μουσικής της ταινίας.

Στο κινηματογραφικό έργο «Η Σταχτοπούτα» η Καμίλα Καμπέγιο κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός.

Στο μιούζικαλ/κωμωδία το κλασικό παραμύθι ξαναγράφεται με πρωταγωνίστρια μία φιλόδοξη νεαρή γυναίκα, τα όνειρα της οποίας είναι μεγαλύτερα απ’ όσο επιτρέπει ο κόσμος.

Παραγωγοί της ταινίας, σε σκηνοθεσία και σενάριο της Κέι Κάνον, θα είναι οι Τζέιμς Κόρντεν και Λίο Πίρλμαν, μέσω της εταιρείας τους Fulwell73.

Βασισμένη στο παραμύθι «Cendrillon» του Σαρλ Περώ, η ιστορία της φτωχής νεαρής ορφανής και της καλής νεράιδας της αποτέλεσε τη βάση για την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney «Cinderella» το 1950.Ακολούθησαν δύο live-action remakes, το 1997 το τηλεοπτικό μιούζικαλ με τη Γουίτνεϊ Χιούστον και η εκδοχή του Κένεθ Μπράνα το 2015 με πρωταγωνίστρια, τη Λίλι Τζέιμς και παγκόσμιες εισπράξεις που έφθασαν τα 543 εκατομμύρια.

View this post on Instagram

photo by #ellenvonunwerth for #therake hat by #aspenhatter

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Συνεργασία με τον Τζέιμς Κόρντεν

Ο ηθοποιός, τραγουδιστής και τηλεοπτικός παρουσιαστής, Τζέιμς Κόρντεν φαίνεται ότι είχε την ιδέα για μία νέα ταινία βασισμένη στο κλασικό παραμύθι.

Την τελευταία φορά που η ιστορία της Σταχτοπούτας μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη ήταν το 2015 από τη Disney με πρωταγωνιστές τους Ρίτσαρντ Μέιντεν, Κέιτ Μπλάνσετ, Λίλι Τζέιμς, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, σερ Ντέρεκ Τζάκομπι.

Ο Τζέιμς Κόρντεν, ο οποίος συνεργάστηκε στο παρελθόν με την Camila Cabello για το τραγούδι στο Carpool Karaoke του τηλεοπτικού σόου που παρουσιάζει, «The Late Late Show with James Corden», θα είναι συμπαραγωγός της ταινίας, που θα σκηνοθετήσει η Κέι Κάνον.

Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής δεν έχουν ακόμη δει το φως της δημοσιότητας, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι νεότερη εκδοχή της ιστορίας της Σταχτοπούτας θα είναι μιούζικαλ.

Η Κουβανο-Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει ήδη γράψει ένα τραγούδι με τίτλο «Cinderella» (Σταχτοπούτα).

Όταν ξεκίνησε τη σόλο καριέρα της ένα demo του τραγουδιού διέρρευσε, όμως δεν κυκλοφόρησε ποτέ και ίσως συμπεριληφθεί στην ταινία.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024