Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
0-3 ο ΠΑΟΚ στο… προπονητικό

0-3 ο ΠΑΟΚ στο… προπονητικό

Με ένα γρήγορο γκολ του Πέλκα και με τέρματα των Λημνιού και Άκπομ στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού χωρίς να συναντήσει σοβαρή αντίσταση.

Πως το είχε δηλώσει προ ημερών ο Φώτης Κωστούλας; Ευχόταν να εμφανιστεί ο Ιβάν Σαββίδης και να αγοράσει το προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού; Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν ταξίδεψε στο Αγρίνιο, αλλά η ομάδα του νίκησε 3-0 σαν σε… προπονητικό. Όχι το Emileon, αλλά… διπλό.

Όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι, διαπίστωσε ότι ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα και δεν συνάντησε σοβαρή αντίσταση. Σαφώς, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αλλά ο Παναιτωλικός δεν το πάλεψε, δεν αντέδρασε και υποδέχτηκε μοιρολατρικά τη μοίρα του. Αυτό ήταν και το πιο άσχημο απ’ όλα…

Ποια είναι η πρώτη διάγνωση για τον τραυματισμό του Γκιγιέρμε

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις στο 7’, όταν ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κνετ επιχείρησε να επέμβει προ του Σβιντέρσκι, όμως… έστρωσε τη μπάλα στον Πέλκα ο οποίος με πλασέ σκόραρε. Το γκολ… έσβησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι ουδέποτε κατάφεραν να αντιδράσουν.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είχαν κατοχή της μπάλας χωρίς πίεση, έλεγχαν το ρυθμό και το 0-2 στο… προπονητικό ήταν θέμα χρόνου. Τελικά, το πέτυχε ο Λημνιός στο 66’ με κοντινό πλασέ, μετά από ενέργεια του Άκπομ από δεξιά, ο οποίος ξέφυγε από τη… στενή επιτήρηση των αμυντικών και έκανε την πάσα.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο προηγούμενος δημιουργός… Στο 69’ ο Μίσιτς πέρασε την κάθετη πάσα, ο Άκπομ έφυγε στο τετ-α-τετ και σκόραρε με πλασέ. Το ματς που είχε… τελειώσει από το 7’, τέλειωσε και τυπικά και μέχρι τη λήξη δεν άλλαξε κάτι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κνετ, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο (26’ λ.τ. Λιάβας), Ταχάρ, Σιένστεντ (59’ Τσιγγάρας), Αριγίμπι, Φυτόπουλος (46’ Μπαΐροβιτς), Μιμίτο, Ντίας.

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος (78’ Βαρέλα), Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Πέλκας (62’ Καντουρί), Σφιντέρσκι (62’ Άκπομ).

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024